A következő posztomban ellátogatunk kicsit Modenába,az Enzo Ferrari Múzeumba,amely minden egyes négyzetméterét átjárja valami erő,valami megmagyarázhatatlan,valami bizsergés..

A mai technikának köszönhetően rendkívül hamar ti is találhattok képeket,videókat az épületről interneten, amely Modena mondhatni központjában található.

A megközelítése nem bonyolult, de mindenképpen túráink állandó és kötelező állomása lesz. / mert ezt egyszerűen átkell élni. ☺️

A bejáratnál mint láthattátok fotózkodtunk is,hiszen adja magát ez a gyönyörű sárga fal a legenda és a múzeumának nevével ellátva.

Kicsit beljebb haladva zászlók illetve feliratok jelölik az utat amely a legenda egykori házához vezetnek,amelyet kissé felújítottak mára természetesen,de maga a természetessége páratlan és egyedi.

Az első utunk a hatalmas üveg plázára hasonlító bálnába vezetett,ahol talán nem túlzunk ha azt mondjuk a lélegzetünk is elállt.

Az első élmény ami fogadott minket nem más mint jobbra egy Hivatalos Ferrari Shop,Szembe a pénztár és balra a szimulátoros szoba amelyet Pisti Sütő klubtársunk vezetése tett emlékezetessé.

? : Ferrarista.hu

#Ferrarista #RoadToMaranello??