Folytassuk tehát tündérmesébe illő I.Maranello-i túránkat a szentélyünkből, a Ferrari múzeumból.

Talán ismételten nem túlzok,ha azt írom nektek..most,ebben a pillanatban ha lefújtuk volna a túrát, életünk meghatározó élményeként tekinthetnénk vissza erre a pár napra.

Szerencsére azonban még bőven van mit mesélni nektek. /már ha még nem unjátok . ?

A Scuderia Ferrari idei F1-es, SF90H kódjelű autójának megtapogatása ( TILOS! De mi nem hagytuk ki ☺️),körbe fotózása,és videózása után elérkeztünk a bajnokok termébe!

Ezt a termet már szinte minden ferrarista láthatta interneten,mivel ha beírjátok,hogy Ferrari Museo Maranello a google-ba tuti,hogy ezzel a képpel találkoztok.

Meg kell,hogy mondjam csodálatos látvány az egész.A bajnok autók megdöntve sorrendben, illetve előttük a pilóták,a világbajnoki serlegükkel a vitrinben,eléggé impozáns látványt nyújt.( ismételten nagy hangsúlyt fektetnek a zenére,illetve a kommentátor hangokra a háttérben.)

Külön érdekesség,hogy a vb győzelmüktől időrendi sorrendben van minden kialakítva.

Alberto Ascaritól 1952- Kimi Raikkonnen 2007-ig tartó VB győzelméig.

A vitrinek tartalmazzák még a VB autó kicsinyített mását, illetve a pilóták akkoriban hordott bukósisakját is.

A terem nem csak,hogy tündököl történelmi múltjának szeretett csapatunkról,hanem egy irányvonalat is mutat az evolúció és a technika fejlődésének sémájáról.

Elég csak mondjuk megtekinteni Alberto Ascari bukósisakját, majd a vitrin másik oldalán Kimi Raikkonenét… egészen hihetetlen.

? : Ferrarista.hu

#Ferrarista #RoadToMaranello??