Egyesületünk a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület klubtagjai (mi 9-en a közel 40-ből), 2022.06 16.-én este 19:00-kor indultunk el Budapestről a Népliget autóbuszpályaudvarról.

A flixbus egészen Milano-ig, mi azonban röpke 11 óra buszozással “csak” Veronáig utaztunk. Az autóbusz először Szlovéniában Maribor, Ljubjana majd Olaszországban Udine és Mestre megállóhelyeken állt meg pihenőnek. 

Veronába az érkezésünk reggel 7:15-kor volt várható amit teljesítettünk is. Röpke 1 óránk volt az átszállásra vonatra majd miután ezt az akadályt is teljesítettük (Mantovai átszállással) 12:15-kor érkeztünk a Modenai vonatállomásra.

A szállást mondhatni kissé nehezen megtalálva de sikeresen elfoglaltuk( Taxival ugyan a 9 főre 18+12 euroért) . A 4*-os CDH hotel Modena szolgáltatásai mondhatni minden igényt kielégítettek, (bár a helyszínen még 99eurót fizetnünk kellett Tassa adók miatt.) majd a szobák elfoglalása után kipakoltunk és egy gyors tusolás után nyakunkba vettük ezt a csodálatos várost, Modenát.