Egyesületünk a Covid-19 világjárvány kirobbanása óta 3 Maranelloi túrát, 1 Várpalotai Olasz – napokat, 3 közös futamnézést és egy Michael Schumacher Túrát is lemondott eddig….

A klub erejét azonban semmi sem mutatja jobban mint, hogy alapító tagok és régebbi Maranelloi túrán résztvevő tagok visszatértek, valamint folyamatosan új arcokkal is bővült Magyarország egyik legjobb Ferraris klubja, a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület.

Gőzerővel készülnek a klubtagjaink arra a napra, amikor a kormány engedélyével is végre csoportos találkozást rendezhessünk Magyarországon, Budapesten.

Ennek fejében egy új programmal bővült a Ferrarista.hu az első találkozásra szervezett repertoárja: Ez pedig egy SÖRPONG bajnokság!

A klubhoz közelálló információink szerint egy teljes napot töltenek majd együtt a klubtagjaink, ahol a labdarúgás, a kosárlabda, a pingpong mellett, a sörpongozás is nagy szerepet játszik majd.

A klubtagjainkat – sorsolás alapján 2 fős csoportokba fogják osztani és külön-külön ágakon juthatnak majd tovább egészen a döntőig, garantálva ezzel, hogy torok nem marad majd szárazon. Sorsolás, nyeremények, csoportok hamarosan…

Kétség sem férhet ahhoz, hogy nagyon várjuk már, hogy, találkozhassunk.