Én mint a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület Elnöke, örömmel jelenthetem be, hogy az elmúlt hetek háttérben zajló egyeztetései sikerrel zárultak.

Többen kérdeztétek, hogy miért nincs közös futamnézés Monzára vagy éppen a szezon hátralévő részére. Nos, a nyaralások és egyéb elfoglaltságok miatt ebbe a szezonba ennyi fért bele. Jártunk Maranelloban, Modenába, Ferrari illetve Enzo Ferrari múzeumában, illetve megkoszorúztuk a legenda sírhelyét is valamint megrendeztük a 15.közös futamnézésünket fennállásunk során.

Ugyanakkor elkezdtük a következő szezon előterjesztését is, ahol mint már elmondtam az oldalunknak elkezdjük végre valahára a Kölni Michael Schumacher múzeum túrák szervezését, illetve szeretnénk a Monzai futamhétvégére is eljutni csoportosan.

Na, de vissza a mondandóm elejére.. Szóval a háttérben komoly egyeztetéseket folytattam mint a klub tisztségképviselője amiről senki sem tudott.

A 2024-es évben továbbra is az alábbi szponzorok állnak a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület mellé Maranelloban. :

– Horsligne – 10%-os kedvezmény : Ferrari ruhákra, kiegészítőkre, táskákra, képeslapokra, cipőkre, mindenre…

– Push Start Maranello – 10%-os kedvezmény : A Ferrari tesztvezetésre mint pl : Ferrari California, 458 Italia, Portofino M, F8 tributo spider, 488, GTC4, Lamborghini Hurracan sto, Lamborghini Hurracan performance. ( csomagok közül választhatunk, hegyi vezetés, gyár körüli, Maranello és Modena tesztpálya sofőrökkel. )

– Motorsport Maranello Store – 10%-os kedvezmény a katalógusból minden termékre a mi saját egyedi kuponkódunkkal! (sisakok, modellautók, minden..)

Így tehát a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület Várpalota,(Ferrarista. Hu) elmondhatja magáról azt, hogy mind a három óriás céggel kapcsolatba került, így aki a klubtagunk és velünk tart a túrákon azok kivétel nélkül részesülnek ezekben a kedvezményekben.” 

A szervezkedést folytatom, Buonasera

Rigó Csaba, – Elnök, – Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület

© Copyright 2023 ferrarista.hu Minden jog fenntartva