Egyesületünk tisztségviselői nevezetesen Gere Nóra (titkár) és Rigó Csaba (Elnök) péntek estétől egészen vasárnap reggelig lobbizott a Scuderia Ferrari lehetséges aláírásaiért, vagy közös képért Budapest belvárosában!

Nem hiába(!) hiszen a Hungaroring hétvégéjén 3 nap alatt összesen 9 órát várakoztak ketten, szakadó esőben, 40 fokban vagy éppen viharos szélben!

A végeredmény magáért beszél, hiszen Carlos Sainz Selfiet, majd aláírást, Mattia Binotto Selfiet majd ismételten egy aláírást sikerült begyűjteniük!

Carlos Sainz selfie - Budapest
Carlos Sainz selfie – Budapest
Mattia Binotto selfie - Budapest
Mattia Binotto selfie – Budapest

Az aláírásokat, a Scuderia Ferrari Club Ostia Lido-s zászlóra gyűjtötték, amelyet még a 2019-es autóbemutatón kaptak a Scuderia Ferraritól ajándékba.

Ferrari zászló - aláírások
Ferrari zászló – aláírások

Így ez a zászló igazi kuriózum lett, hiszen először járt Reggio Emiliában Magyarként velünk, majd most a jelenlegi csapatvezető illetve spanyol pilóta csillag is aláírta! (nem beszélve Esteban Oconról!)

Esteban Ocon - Budapest
Esteban Ocon – Budapest

Rigó Csaba elmondta, hogy

Felejthetetlen élmény volt ismételten találkozni Mattia Binottóval akivel már találkoztam Reggioban. Beszéltünk pár szót, és sok szerencsét kívántam nekik a futamra.A zászlónk aláírattatásával klubbunk mind a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület, mind a Scuderia Ferrari Club Ostia Lido egy ereklyével gazdagodott! Azt gondolom, hogy méltón képviseltük Rómát Magyarországon! Hamarosan bekereteztetve lesz a zászló a falunkon.

Gere Nóra pedig a következőket mondta a weblapunknak. :

Hatalmas élmény volt ahol megáztunk, megsültünk stb..stb..de megérte! Meglepődtem Mattia milyen magas, és amit még muszály megjegyeznem, hogy mindannyian nagyon kedvesek egytől-egyik. Nagy ereklyékkel gazdagodtunk, grazie. mille ragazzi!

Forza Ferrari! ???