Változtatunk a közösségi média tartalmán, 5 túra a minimum és hamarosan ismét egy régi-új tagunk érkezik!

Rigó Csaba – Elnök
Rigó Csaba – Elnök

Még ezen a héten van lehetőségetek belépni a klubunkba utána határozatlan ideig ismét nem lesz tagfelvétel! Ez azt jelenti, hogy a péntek éjfélig beérkező érvényes dokumentumokat tudjuk elfogadni… A hatalmas érdeklődés után ismét elmondhatom azt, hogy a koronavírus ellenére is „hála a klubtagjainknak” egyesületünk stabil lábakon áll anyagilag.

Rigó Csaba – Elnök

Ez azt jelenti, hogy az éves költségvetés már most könnyen kiszámítható, illetve a kötelező éves kiadásaink 50%-át már most, februárban (!) teljesítettük.

Folyamatosan figyeljük a Magyar illetve az Olasz kormány által hozott intézkedéseket a COVID-19 miatt a Modenai, Kölni és Maranelloi túráink miatt! Amennyiben zöld jelzést kapunk egyesületünk azonnali túrákat fog eszközölni tervek szerint 5x.

A közös futamnézéseinkkel kapcsolatban is ezt tudom csak mondani, hogy amikor engedélyezi a kormány a vendéglátóhelyek kinyitását azonnal elkezdjük a szervezkedést.

Hamarosan egy alapszabály módosítást is eszközölni fogunk amelyhez az egyesület ügyvédéhez fordulok.

Bizonyára észrevettétek, nos ha nem elmondom idáig a közösségi média felületein szinte 90-100%-ban csak a Scuderia Ferrari F1-es híreit jelenítettük meg, a márka „kárára” mostantól azonban szeretnénk ha ez a szám 50-50%-ra módosulna. Ezzel több utcai modellt ismerhettek meg videó és kép formájában.

Végezetül a héten ismét bejelentünk valakit aki egyesületünkbe tartozott, most azonban újra visszatér közénk!

Köszönettel:

Rigó Csaba – Elnök, Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület