Legyél te is tag!

Tisztelt érdeklődő, Kedves Ferrarista!

Üdvözlünk téged itt a www.ferrarista.hu internetes oldalán, amely a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület hivatalos weboldala.

Itt a “legyél te is tag” menüpontban minden tájékoztatást megkaphatsz arról, hogy hogyan is működik Magyarország egyik legnagyobb non-profit Ferraris egyesülete, megtudhatod tagságod milyen előnyökkel párosul,valamint mit is kell tenned ahhoz, hogy közénk tartozz.

1, Egyesületünk hivatalos dokumentumai.:

Az alábbi PDF. fájlokat, töltsd le és alaposan olvasd át egyesületünk hivatalos okmányait:

[akár ki is nyomtathatod magadnak] Itt a következő dokumentumokat fogod találni:

 • Hivatalos Bejegyzési végzés
 • NAV Tájékoztatási Jegyzőkönyv
 • Veszprémi Törvényszéki Kivonat
 • Dr.Kolozsvári Kiss István-Ügyvédi, Törvényes képviselői megállapodás

Ezek a dokumentumok elolvasásakor bizonyosodhatsz meg arról, hogy a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület hivatalosan bejegyzett, Magyarországi törvényeknek teljes mértékben elfogadott non-profit klub, amely Nav kapcsolattal és Törvényes képviselettel bír / ügyvéd valamint könyvelővel is természetesen.

Az említett hivatalos dokumentumaink nyilvánosak, és mind a Magyarországi Bíróság weboldaláról, mind a Veszprémi törvényszékről is kikérhetőek, ellenőrizhetőek.

2, Az egyesület felépítése:

Egyesületünk fennállása során már több mint 79 klubtagot is magáénak mondhatott. A legfontosabb tudnivalód az, hogy havi klubtagságot kell fizetnie minden egyes klubtagunknak.:

 • Havi klubtagsági díj.: 3000.-

Tagdíj összege, fizetése, határideje:

Az egyesületbe való belépési napod követően te már tagdíj kötelessé válsz. A fizetési határidő mindig, minden esetben tárgy hónap 15-e. A Tagdíj összege 3000.-/hó. A Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület OTP-s bankszámlaszámmal rendelkezik amely a következő:

Bankszámlaszám (OTP):
11748076- 25510582

A tagdíj befizetése két lehetőséggel bír:

Az egyik, ha te Készpénzes befizetéssel fizeted a hozzád legközelebb eső OTP Bankban Egyesületünk számlaszámára a tagdíjat, másik pedig az internetes átutalás. Fontos megjegyezni,hogy a közleménybe mindig tüntessük fel saját nevünk, illetve a tárgy hónapot és a – tagdíj-szót is. Például .: Rigó Csaba Márciusi tagdíj.

Fontos tudnod az egyesületünk valódi működéséről. A Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület szponzorai semmilyen anyagi hozzájárulással nem járulnak hozzá tevékenységünk működéséhez. Az általuk felajánlott termékeket csupán ajándékozzák Egyesületünknek, adott esetben egy közös futamnézés keretében, vagy a Ferrarista Live című műsorainkban( pl. Ferraris vagy FansBrandses sapka, mez, bögre, naptár, kulcstartó stb.) Egyesületünk csak és kizárólag a havi tagdíjak befizetéséből tartja fent magát.

Fontos megjegyezni azt is,hogy ha a tagdíj egymást követő két hónapban, a felszólítást követően sincs rendezve ( visszamenőleg is!), a Klubtagság azonnali hatállyal felfüggesztésre kerül.

Egyesületünk nem számlaköteles mivel hivatalos non-profit szervezet! Ennek ellenére természetesen minden tagdíj befizetésről számlát adunk, amin az AAM felirat szerepel, mint Alanyi Adó Mentesség. A számlát E-mailben, vagy Facebook Messenger üzenetben továbbítjuk neked minden hónap 31.-ig, avagy a tárgy hónap utolsó napjáig.

Fontos tudnivaló, ha az Egyesületünkből szeretnél te távozni, indokolnod kell, dátummal, aláírásoddal. Írásban köteles vagy ezt megtenni és levél formájában elküldeni a már fent említett székhelyünk címére (kilépési nyilatkozat címmel). Ha pár hónap, vagy hét után úgy döntesz ,hogy nem akarsz tovább klubtag lenni, a Kilépési nyilatkozat bemutatása elmulaszthatatlan és kötelező!


“Ha kilépek, elhagyom a klubbot, visszajár az addigi befizetésem?” NEM! A Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület senkinek sem, egyetlen tagjának sem fizet vissza semmilyen tagdíjat.

A tagdíjak felhasználását évenkénti kötelező közgyűlésen pénzügyi tervezetben megszavazzuk, közzétesszük.

3, Hogy miért éri meg hozzánk csatlakozni?

 • Hors Ligne Official Merchandise – 10% [ruha, táska, mez, stb..] vásárlási kedvezmény!
 • Push Start Maranello – www.warmup.it 10% online vásárlási és Maranelloi Ferrari teszt vezetési kedvezmény 10% [458 Italia,458 Speziale,Ferrari FF,Ferrari California,F8 tributo stb.stb..]!

Közös Futamnézések.:

 • Egyesületünk alapszabályában az első mondatok nem szólnak másról mint arról,hogy célunk a Scuderia Ferrari Magyarországi képviselete és nevének megóvása napjainkban,valamint a szervezkedések amelyeket ennek érdekében teszünk. Az országban először mi rendeztünk közös futamnézést ahol az abszolút rekordot is mi tartjuk 84 fővel a helyszínen! A törzshelyünk az Aréna Corner Cseh söröző és étterem a Budapest.1112.Bartók Béla u.76 szám alatt, ahol kiváló ételek és italok mellett óriás kivetítőn szurkolhatunk együtt jó hangulatban kedvenc csapatunkért!
 • A közös futamnézéseken az adott évi Scuderia Ferrari pilóták eredeti mezeit,bögréket,faliórákat,kulcstartókat vagy éppen Krajnyák Csaba álltal felajánlott óriás fali képeket,első-hátsó szárnyakat ,Totemeket is nyerhettek! Tombolák adott esetében Hortó János Ferraris sapkák tulajdonosai is lehettek.

Közös csapatépítő napok.:

 • Egyesületünk igazi nagy család ahol bizony nem ritka a közös futamnézések mellett a közös nyári strandolás, [ velencei tó,balaton,strandok], iszogatás, sütögetés stb.stb sem!

Maranelloi túrákon való részvétel:

 • Enzo Ferrari Museu,Modena Via,Giuseppe Soli 101,41121 MO, Olaszország
 • Ferrari Museu,Maranello
  Via,Alfredo Dino Ferrari,43,41053
  MO Olaszország
 • Michael Schumacher Múzeum,Köln
  50829 Cologne
 • Enzo Ferrari sírhely látogatása, koszorúzása: MO, Olaszország Modena.

A túrákról:

A klubtagok által befizetett éves pénzösszeg, tagdíjként 36.000.- , ebből nagyságrendileg 30.000.-ot tudunk gyűjteni /fő/év. A -6000.- ot könyvelői és ügyvédi költségként, irodai eszközökre, stúdió elemekre, videóink korszerűsítésére, csapatruházatra, csapatépítő tréningekre,sorsoláson nyerhető Ferraris termékekre használjuk fel.

Túráink tartalmazzák az utazási költséget oda-vissza úttal, autóbérléssel,szállással, félpanzióval,[3*] is egyben. Tehát valóban csak a költőpénzzel, illetve a kombinált belépőjeggyel kell foglalkoznod.

Fontos kiemelni azt is,hogy egy túra pontos költségét előre kiszámolni szinte lehetetlen. Erre a legjobb példa a Koronavírus hozta intézkedések,infláció,euró árfolyam,gazdasági helyzet, illetve az adott túrán résztvevő klubtagok száma is fontos befolyásoló tényező. Ugyanakkor egy átlag számítást végezve 100.000.- / fő amiből biztosan kihozunk egy túrát.

Vannak azonban kivételes esetek amikor a klubtagok elcserélhetik ülésüket be nem tervezett munka,betegség,elfoglaltság miatt.

Részt vehetsz a Maranelloi túrákon, mint klubtag. Egész éves tagdíj előre befizetés esetén, illetve kompromisszumokkal előre egyeztetéssel a klubvezetéssel.

Extra tartalmak:

Egyesületünk egy önálló, zárt facebook messenger csoporttal is rendelkezik, így tudjuk napi szinten tartani a kapcsolatot a tagokkal! Minden klubtagunk
szinte azonnal értesül az egyesületben történő változásokról és eseményekről!
[ Hivatalos Közlemény,Tagdíj befizetések,SFC Ostia Lido, Közérdekű információ,Közös futamnézések]

+ Extra Scuderia Ferrari-s híreket és információkat is ebben a csoportban közlünk veletek!

4. A csatlakozás menete:

Az alábbi PDF fájlok letöltése (a cikk elején), és ezeknek a dokumentumoknak KINYOMTATÁSA annak érdekében, ha valóban szeretnél közénk tartozni.:

 • 7 oldal alapszabály
 • Belépési nyilatkozat

A kinyomtatott PDF fájlt, és annak ÖSSZES 7 ALAPSZABÁLY nevezetű oldalát kérjük alul (szignózni) aláírni tetszőleges helyen! A BELÉPÉSI NYILATKOZATOT pedig magától értetődően ki kell tölteni, hiánytalanul , olvashatóan! A belépési nyilatkozatot kérjük, nagyon figyelmesen töltse ki, két tanúval,személyes adataival, büntetett avagy büntetlen előéletének feltüntetésével és aláírásával. Ezen a ponton szeretnénk tájékoztatni téged ,hogy a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület a te személyes adatait bizalmasan kezeli a GDPR szabályokra hivatkozva(!). Ezt az összesen 8 oldalt pedig postázni kell az egyesület hivatalosan bejegyzett székhelyére ami a következő.:

Név: Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület
Cím: 8100, Várpalota, Készenléti Lakótelep 40/2.

A beérkezett dokumentumokat feldolgozzuk, majd kapcsolatba lépünk veled a további teendőkkel kapcsolatban!

ELNÖK:
RIGÓ CSABA

TITKÁR:
GERE NÓRA

ALELNÖK:
TAKÁCS KRISZTINA

ALELNÖK:
SZABÓ OTTÓ

Kapcsolattartói e-mail cím: ferraristahu.titkarsag@gmail.com

Természetesen elérhetőek vagyunk a közösségi médiában is,a hol mindig szívesen vesszük a követéseteket vagy a megosztásaitokat.

Facebook: Ferrarista.hu
Instagram: Ferrarista.hu
Twitter: Ferrarista.hu