Szép jó reggelt drága követőim! Folytassuk tehát egészen elképesztő utazásunk élménybeszámolóját Modenából,az Enzo Ferrari múzeumból, és annak is második épületéről ami nem más mint Enzo Ferrari egykori háza, birodalma, tárgyaló irodája.☺️

A jegyünkkel tehát nem csak az üveg óriás bálnába juthatunk be!

( Ezért fontos,hogy a Shop után nehogy eldobjátok,mivel ha jól megnézitek a perforált résznél még kezelésre kerül! ⚠️)

A belépésünk után egy egy szintes épületbe borongolhatunk. Itt valóban minden Enzo Ferrariról szól. Elképesztő történelmi képei a falon,vitrinekbe személyes tárgyai( olvasó szemüveg,tolltartó stb.), fontosabbnál fontosabb szerződései, kesztűjei,kitüntetései és tényleg még reggelig sorolhatnám.?

Aki ismer az tudja,hogy nem vagyok valami érzelgős ember, de amikor ide beléptem tényleg úgy éreztem,hogy itt élt anno valakim, itt vagyok nála, akihez annyian hasonlítotok és tudom,hogy tudja,hogy itt vagyok..

Nagyon-nagyon megható volt és bizony a napszemüvegem alatt jöttek is a könnyek..

A dolgozó szobája nyitva volt, eredeti ereklyékkel,képekkel,asztallal és ülésekkel..

A történelem járta át a házat, hogy micsoda tárgyalások, micsoda emberek fordulhattak itt meg nála.. elképzelni is fergeteges volt.

Minden részletet megnéztünk vagy 100x,de mégis úgy érezted maradnod kell, még újra és újra átélni a legenda egykori házát amelyet anno értékesített majd visszavásárolt.

? : Ferrarista.hu

#Ferrarista #RoadToMaranello??