Egyesületünk szombat reggel közösen megreggelizett a szálloda éttermében, ahol iszonyatos bőségű választékkal volt felszerelve a svédasztal. Dzsemek, zabpelyhek, narancs Juice, Répalé, görögdinnye, rántotta, sonka és sajt illetve tejtermékek, péksütemények tömkelege. Közösen ellátogattunk a szálloda mellett található CONAD nevezetű szupermarketbe, ahol feltankoltunk, üdítővel, ásványvízzel.(vannak árak.. 2 euró1 db 1,5l ásványvíz ) Helyijáratos busszal leutaztunk Autostazione-ig, ahol csoportos jegyet tudtunk vásárolni 19db-ot 40 euróért. ( 1 buszjegy 3 euróért vásárolható Maranelloig.) Innen is köszönjük a buszra is felsegítő kasszás hölgy segítségét, tájékoztatását! 

Megérkeztük 20 perces utazásunk után Maranelloba, a szentélybe. Azonnal meglestük a Fiorano-i tesztpályát, beugrottunk a Cavallino Ristoranteba, majd a Gestione Sportiva felé vettük az irányt, ahol rengeteg fotót készítettünk. 

A régi gyár bejáratánál figyelmeztettek minket, hogy délután 17:00-tól autóval már nem tudjuk megközelíteni a központot ugyanis a Notte Rossa nevezetű rendezvény miatt csak gyalogosan tudunk majd közlekedni. 

Ellátogattunk szponzorunkhoz a Hors Ligne nevezetű shop-ba, ahol minden klubtagunk 15%-os kedvezményt kapott a vásárlásából. 

Elképesztő kínálat, fantasztikus árak egészen elképesztő Ferrarik a shop előtt [bérlési lehetőség]. California, FF, 488 gto stb. stb. 

Közben hamarosan beköszöntött és eljött az idő. Eljött az az idő amire mindannyian nagyon-nagyon vártunk. Kezdetét vette a Notte Rossa / vörös éjszaka fesztivál!

Az utcákat fénysebességgel lezárták, körbekordonozták, megjelentek az éttermek előtt a DJ-k, és érezni lehetett, hogy először Magyarországról, – mint Ferraris egyesület olyas valamiben lesz részünk amit sohasem fogunk elfelejteni. [ így is lett!] 

folyt. köv