A Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület klubtagjai avagy a Ferrarista. Hu megtartotta fennállása 17.közös futamnézését, ami természetesen a. 2024-es idénnyitó Bahreini futamra volt időzítve.

A klubtagok most kivételesen szombaton vehettek részt egy futamnézésen hiszen Bahreinben a vasárnapi nap nemzeti ünnep, így az időmérő illetve szabadedzésektől kezdve minden egy nappal előrébb tolódott.

Ez is megkavarta a kártyát (már ami a létszámot illette) hiszen mindösszesen csak 20(!)főt tudtunk megjeleníteni a mára Perc bisztróra nevezett törzshelyünkön.

A találkozó 14:00-ra volt meghírdetve, ugyanakkor Fejes Bence, Hortó János, Makai Tamás, Bordán Zoltán és Heim Norbert késése miatt későbbre tettük át mindhárom játékot a helyszínen.

Ha már a neveknél tartunk, érdemes megjegyezni, hogy Berta Tamás illetve Fekete Anikó mint új klubtagjaink a helyszínen tekintették meg, hogy milyen is nálunk a mi köreinkben egy ilyen rendezvény. 

A terem fantasztikus volt. André László dekorációja(Corsa Clienti, Ferrari pasion stb. Stb. Molinok) hihetetlen látvány volt és ezúton is köszönjük a hozzáállását illetve a segítségét mindenben.  Akárcsak Hortó Jánosnak aki egy replica de fantasztikus Michael Schumacher sisakot hozott el magával, amivel minden klubtagunk fotózkodott és közelebbről is szemügyre vehettük. 

Egyesületünk Elnöke Rigó Csaba ünnepélyesen átadta a klub molinóját a helyszín tulajdonosának Nagy Istvánnak, mondván ennél jobb helyen sosem lesz az..

Majd az egész ceremóniát mikrofonállvánnyal, ledekkel, tv kompetenciával, óriás vetítővel hivatalosan is átadta. 

Az eseményen Makai Tamás is tiszteletét tette mint Hortó János egyik Pródi barátja, aki hamarosan egyesületi tagunká válik érvényes belépési nyilatkozattal! Tomi már megismerkedett az egyesülettel a Várpalotai Olasz napokon. Most pedig jelezte a vezetőségnek belépési szándékát! (papírmunka van csak hátra.) 

Az első játék a 13+1-es Ferrarista kvíz volt ahol a Szabó Ottó és Takács Krisztina (Alelnökeonk) álltal készített kérdősort senkinek sem sikerült hibátlanul megoldania.Ugyanakkor Hortó János 12 ponttal behúzta a fődíjat, ami nem volt más mint egy Michael Schumacher Múzeum túra utazás Köln városába, teljes ellátássa!

A tombolán összesen 11 Ferrarista klubtag nyert kisebb – nagyobb nyereményeket. (bögre, kulacs, versenynaptár.)

Beindítottuk a Ferrarista tippeldét is, ahol a befutó első 5 sorrendjét kellett helyesen eltalálni még a Bahreini rajt előtt! Itt azonban a legügyesebb Fejes Bence volt, aki egy eredeti Michael Schumacher aláírt baseball sapkát nyert! 

A futam önmagában nem volt nagy szám, sőt.. MAX VERSTAPPEN leiskolázta a mezőnyt, míg csapattársa Sergio Perez lett a második, majd a két Ferrari látta meg a kockás zászlót leghamarabb. Leclerc fék probléma amit kapott, Carlos Sainz pedig egy jól megérdemelt Bahreini trófeát a harmadik helyéért. 

Nem voltunk sokan, de nagyon jó hangulatú rendezvényünk volt telis-tele jó beszélgetésekkel, finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal. 

1 hét múlva Szaúd-Arábia, s ki tudja lehet megismétlődik egy újabb futamnézés? 

Köszönjük Perc bisztró, Grande ragazzi, Forza Ferrari!

Ferrarista. hu

© Copyright 2023 ferrarista.hu Minden jog fenntartva.