Egyesületünk a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület 2024.Május.19.-én Vasárnap, megtartotta fennállása során a 18.-ik közös futamnézését. A helyszín most sem volt más mint a Budapesti Perc Bisztró, a XI. Kerület, Bartók Béla út. 76. szám alatt a Feneketlen tó mellett. 

A klubtagok déli 12:00-kor kezdtek szállingózni az egykori Aréna Corner Cseh Söröző-be, bár Takács Krisztina és Szabó Ottó már ennél is hamarabb a helyszínre érkezett, hiszen az ezen a napon debütáló E-sport játékunk végett a PS4 konzolt bekellett aktiválni, hogy a folyamatosan érkező játékosok tudjanak is azonnal mért kört futni. 

Mint bizonyára tudja mindenki ezúttal nem volt sem a Ferrarista kvíz, tippjáték vagy tombola, hanem egy teljesen újkeletű dolog vette kezdetét : a PS4-F1 2021-es játék Imolai Time trial-ja, ahol a játékosoknak 3 kör állt rendelkezésre a legjobb köreiket elérni. 

Hatalmas izgalmak mellett a győztes Ifj. Tóth Tamás lett, aki pályacsúccsal 1:17.502-es idővel vihette haza az aranyérmet, egy Maranelloból származó SF-1000 kódjelű Ferrari buragó autót, és egy Enzo Ferrari hűtőmágnest is!

A második helyen Makai Tamás 1:21.202 valamint a harmadik pozíciót Rigó Csaba 1:21.833-as idővel sikerült elérni!Ők ezüst illetve bronz érmeket kaptak, valamint hűtőmágneseket is a Maranelloi Horsligne üzletéből!

Nagyon nagy izgalmak voltak, ahol tényleg minden klubtagunk kipróbálta magát! Sokat nevettünk és szurkoltunk egymásnak! A jövőben ezen a területen szeretne a klub további nyeremények illetve kupák, érmek kiosztását is folytatni. 

Ezúton szeretnénk megköszönni Szabó Ottó egész napos hozzájárulását, hiszen ő biztosította a konzolt és a nyereményeket is az egyesületünk számára!

Volt itt azonban még két újítás is : Az egyik, hogy a helyszínen az egész futam alatt az F1TV alkalmazást laptopon tudtuk követni, így beleláttunk a belsőkamerás felvételekbe, vagy éppen szektoridőkbe is. A másik pedig, hogy Hortó János 4 korszakos mezgyűjteményét is elhozta nekünk Budapestre, amit ezúton is nagyon – nagyon szépen köszönünk!

Tihanyi Farkas visszatért hozzánk és megállapodott az egyesületünk vezetőségével, hogy 2024.Június.1-én kitölti belépési nyilatkozatát az egykori alapító tagunk.

A futamunk felemásra sikeredett, de legalább Charles Leclerc behúzta a harmadik pozíciót Imolában a Tifosi előtt! 

Összességében rendkívűl jól éreztük magunkat hiszen az időközben több mint 60 fős Arsenal szurkolók is megérkeztek a helyszínre és konkrétan a két tábor teljesen megtöltötte a Perc bisztró belső területét, teltházas szurkolást idézve. 

Forza Ferrari, grande lavoro Ferraristák! 

Ferrarista. Hu

© Copyright 2024 ferrarista.hu Minden jog fenntartva.