2019. Június. 23… Ez volt az a dátum, amelyen megrendeztük a negyedik közös futamnézésünket, mindezt először Eger városában.

Ez volt az első állomásunk “Ferrarista túrné” néven Budapesten kívül!
A helyszín ezúttal a Békafütty söröző volt.

A klubtagok már kora reggel küldözgették a közös selfieket a zsúfolásig megtelt autókból az indulást követően (a hangulatra már itt sem volt panasz)!

Csapatkép

A találkozás időpontja délelőtt 11:00 órakor volt a békafütty teraszán.
Az érkezést követően mondhatni mennyei örömök szabadultak fel a “nagy” találkozáskor, hiszen ez tényleg egy nagyon-nagy család, és mindenki ölelgetve, puszilgatva üdvözölte klubtársát!

Bulátkó Viktória, Lovász Zsolt, Krausz-Nagy Csaba, Letanovszki Bernadett, Rigó Csaba, Gere Zoltán és Nóra, Kun Péter, Törőcsik Andris, Sütő István és még sorolhatnánk a páratlan névsort…

Egyesületünk 44.-ik tagjaként, Egri lakosként, itt üdvözölhettük klubunkban Tóth Balázst is személyesen, mint friss belépőt!

Közös utazás

Bár az időjárás nem nekünk kedvezett, hiszen elképesztő hideg,köd,zuhogó sőt ömlő eső,villámlás, mennydörgések áztattak bennünket… de így is el tudtunk menni várost nézni és csapatfotót készíteni ebben a gyönyörű városban. Egy étterem teraszán néhány szemfüles tagunk észrevett egy külföldi apukát, aki Ferrari logós pólót viselt, vele és kislányával természetesen közös képet is készítettünk.

A vonulásunkról készített videóink,hamar bejárták a világhálót, zászlókkal,énekelve ,igazi fanatikusként vettük be Egert!

Az ott élő emberek fotókkal,videókkal, tapssal fogadták a Ferraristák Klubja Egyesületet.

A futam után nem maradhatott el a tombola sem, ismét értékes nyeremények találtak gazdára. Még el sem indultunk hazafelé, már a következő összejövetelen gondolkoztunk, hiszen ismét egy remek napot töltöttünk együtt összesen 35-en. Bravo Ferraristi!