Egyesületünk, a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület klubtagjai megrendezték a VI-ik közös futamnézésüket is fennállásuk során!

A korona vírus-járványnak köszönhetően sajnos a Hungaroring zárt körűen fogadta a száguldó cirkuszt, így forma 1-es naptár 3.-ik versenyhétvégéjén 2020.július 19.-én együtt,csak így ilyen formában tudtunk az ágaskodó lóért szorítani.

A helyszín maradt mint az Osztrák nagydíj idénynyitójának idején 3 hete, az Aréna Corner Cseh Söröző és Pub Budapesten.

6. futamnézés

A Scuderia Ferrari csapat mondhatni pocsék idénykezdete (sajnos) rányomta a rendezvényünk létszámára a bélyegét.

Jóval kevesebben voltunk mint szoktunk,bár a hangulatra most sem lehetett panasz! Hatalmas nevetések,ételek italok fogyasztása mellett a klub kétharmados többséggel tartotta meg a közgyűlését a futam előtt( 26 fővel)!

Nyeremények ezúttal nem voltak, hiszen a klub rengeteg nyereményt sorsolt az előző közös futamnézés idején, tartalékolva ezzel a második illetve harmadik Maranelloi túrára, ügyvédi illetve könyvelői költségekre egyaránt.

Rendezvényünk újítása egy Ferraris börze viszont elmaradt, ahol a klubtagjaink illetve a rendezvényre ellátogatott vendégek csereberélhették volna egymás közt a saját termékeiket.

6. futamnézés

Bögrét, mezt, pólót, könyvet kulcstartót stb. stb.

Fontos megjegyezni, hogy csak és kizárólag cseréről lehet majd szó a jövőben, pénzbeli hozzájárulástól szó sem lehetett a rendezvényen.

Terveinknek megfelelően minden közös futamnézésen bevezetjük ezt a fajta kezdeményezést mely most a mondhatni kegyetlen időjárási körülmények miatt maradtak el a dekorációkkal egyaránt…

Hideg,ömlő szakadó eső és viharos szél volt egész délután a Hungaroring vasárnapján, ezzel egybevéve viszont ismételten komoly létszámot sikerült összehoznunk az ország minden tájáról!

A következő időszak egy kicsit a pihenésé hiszen zsinórba 3 hétvégét is egymással töltöttünk ,felkészülve a II. Maranelloi túránkra Olaszországra.

A versenyről.:

A Scuderia Ferrari csapata a pocsék idénykezdet után jogosan bízhatott egy erősebb versenyhétvégében (főleg Seb esetében) kis hazánkban a Hungaroringen. Mindhiába…

A sorra Maranelloból küldött frissítések ismételten nem hozták a hozzájuk fűzött reményeket,pedig a csapat egy új padlólemezt, első illetve módosított hátsó szárnyat is bevetett a hétvégén.

Charles Leclerc a 11-ik lett míg Sebastian Vettel a 6-ik.

A nap végén a pilótáink is beismerték nyilatkozataikban,hogy bizony van jócskán még hova fejlődni..

Forza Ferrari, grande Ferraristák !