A Horsligne illetve a Push Start Maranello mint két Maranelloi gigászi cég megállapodása után ; 2023 egyik következő fontos feladata a közös futamnézések helyszínének megnevezése volt.

Ennek érdekében a tegnapi napon maga az egyesületi Elnökünk Rigó Csaba és Titkára Gere Nóra hosszasan tárgyalt az Arena Corner Cseh Söröző és Pub-ban a tulajdonossal Nagy Istvánnal.

Rigó Csaba : „István mint mindig most is örömmel fogadott minket. Ő egy ikonikus alakja Budapestnek, akit minden sportszakértő illetve híres ex vagy jelenlegi sportoló, futbalista stb. stb. ismer. Sok újításról tárgyaltunk, de erről még nem beszélhetek. Tudom, hogy tegnap adtunk ki egy kommunikét a 2023-as menetrendről de még az a szerencse, hogy odaírtuk azt is, hogy a változás jogát fenntartjuk.”

Egyes klubhoz közelálló források szerint 5 napos Ferrari makett kiállítást fognak rendezni  majd az Arénában,vetítéssel a klub életéről a kivetítőre, illetve szervezésre kerül egy Soltvadkerti Ferrari nyári gyerektábor szervezése is!

Gere Nóra :” Mindenben megállapodtunk egymással ez nem titok. Kijelenthetjük, hogy a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület közös futamnézéseit 2023-ban is az Arena Corner Cseh Söröző-ben tartja majd! Bellülről kicsit felturbózzuk majd a helyet. Lesz rólunk több fotó a falon, Ferraris pilóták álltal aláírt zászló bekeretezve, illetve Ferraris mezeket is kilógatunk majd.”

Az Arena Corner Cseh Söröző már 3. éve a kiemelt prémium” Partnerünk”.

? : Ferrarista. hu

© Copyright 2023 ferrarista.hu Minden jog fenntartva.