Az első közös futamnézés a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület elődjeként indult, mint ferrarista.hu.
Ekkor még fogalmunk sem volt,hogy mibe is vágtuk fejszénket.
Az első rendezvényünket rendkívül promóztuk minden internet adta felületen, és Totems Of Csabesszel valamint Chertes Leventével a Fans Brands tulajdonosával karöltve hirdettük, nem akármilyen nyereményekkel.

A Fans Brands több mint 100 verseny naptárat ( Kimi Raikkonnen, Sebastian Vettel, Scuderia Ferrari-s csapat ) 20 nyakba akasztót, bögrét és 5 db eredeti Scuderia Ferraris sapkát ajándékozott az eseményre!

Első közös futamnézés

Totems Of Csabesz alias Krajnyák Csaba felajánlott molinója mellett, most most mutatta meg igazán, hogy mekkora legenda is valójában.

Èlőben csodálhattuk meg fantasztikus kiállítását, és Kimi Raikkonnen, Sebastian Vettel vagy épp Michael Schumacherrel is lehetett akár “élőben” fotózkodni.

A Móricz Zsigmond körteret körül övezte a Ferraristák vörös tengere, zászlóikkal, öltözékükkel.

A terem pedig varázslatossá változott, hiszen Krajnyák Csaba által készített Ferrari első, illetve hátsó szárnyai díszítették.

Az esemény fantasztikusra sikeredett, ahol több mint 85 főt, ferraristát számlálhattunk ami máig rekord Magyarországon .

Egészen elképesztő élmény volt, megismerkedni Thebery Csabával személyesen,és a Michael Schumacher sisakot kézben tartani.

Jöttek az eseményre külföldről, Zalaegerszegről, Miskolcról, Veszprémből szóval tényleg a kis országunk minden tájáról.

Nem volt tehát kérdés a folytatás.