Klubtársunknak Ifj.Tóth Tamás bravúrt-bravúrra halmozott a hétvégén! 

Ifj Tóth Tamás:

„Véget ért a CEE Rotax Max Challenge III. fordulója a STEEL RING – Motorsport pro každého -en. Nagyon-nagyon fárasztó volt a vasárnapi nap.

Igazából amiért jöttünk meglett, helytálltam itt is, az időmérőm különösen erős volt.

Az időmérős eredményem alapján a 9.-ik helyről rajtoltam, de rögtön a rajtnál a célegyenes végén az elforduláskor kiszorítottak a rázókőre, ahol a vázon csúsztam, de megúsztam a dolgot.

Bár a mezőny kis előnyre tett szert és úszott a kilencedik helyem , mentem utánuk a végén a 13.ik helyen értem célba. Kesőbb előre soroltak a 12 helyre, mert megkapta a büntetését a versenytárs aki koszorított.

A döntőben 12.ik helyről rajtolva végig a mezőnnyel haladtam, de 2 pozíciót vesztettem. 14 helyről indultam neki a 17 körös super final-nek ami önmagában csoda, mivel idén még super final-ban nem indultam a sorozatos technikai meghibásodások miatt..de most a motor összeállt. Mégha nem is a végleges formában. Szoros volt a super final , egymás mögött haladtunk jó páran, remek csatákat vívtam, itt is a 12.helyen értem célba.

Tisztességes versenyzés volt.

Köszönöm, hogy velem tartottatok. Köszönöm, hogy drukkoltatok. Sokat jelentett a sok jó kívánság! Jövő héten újra jövök, újra verseny.!

Most utazás haza!”

Fotók : Hajóka SportFotó és Tóth Tamás

© Copyright 2024 ferrarista.hu Minden jog fenntartva