Mi mint a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület klubtagjai egy közös csapatépítő napot – egészen pontosan estét tartottunk 2021.Július 2.-án Budapesten.

Gondoltunk egyet és kicsit feldobva az estét limuzint rendelve vágtunk bele a pesti éjszakába.

A klubtagok NEM egyesületi pénzből rendelték a V10-es csodajárműt, hanem egyesével osztoztak az adott költségeken,azt hiszem írhatjuk, hogy nem először és utoljára!

A klubtagjaink este 18:00-kor találkoztak törzshelyünkön az Arena Corner Cseh Söröző – ben ahol közösen meg is kezdtük az alapozását az éjszakának, majd mikor 19:00-kor megérkezett a limuzin még a lélegzetünk is elállt.

A 9 személyes V10-es bellül vörös LED-el (tiszteletünkre), egy üveg behűtött pezsgővel és poharakkal várt bennünket! A zenéről is mi gondoskodtunk,(olasz himnusz és a Ciao Bella ezerrel) hogy aztán a megállási lehetőségelnek megfelelően élvezhessük az estét amely másfél órás élményt adott számunkra!

Megálltunk a Várkert Bazárnál, a Hősök terén és készítettünk is pár egészen hihetetlen csapatfotót. A Budapestiek éjjeneztek velünk, tapsoltak illetve a ferraris zászlóinkra is mosolyogva reagáltak! Sőt voltak nem is kevesen akik minket is fotóztak az autóval vagy éppen autóban.

Ráadásként pedig visszatértünk az Arénába ahol együtt szurkoltuk ki az Olasz válogatott győzelmét az európabajnokságon Belgium csapata felett!

Felejthetetlen este volt ismét, amely megint csak közelebb hozta a klubtagokat egymáshoz! Folytatása következik, hamarosan pedig a helyzetnek megfelelően 24.-én Balatonfüreden!