Európa, – talán nem túlzunk ha azt mondjuk, hogy két legnagyobb Ferraris ruhagyűjtője már az egyesületünk klubtagja, több 100 (lassan a két gyűjtő 1000 db Ferraris mezzel) a tarsolyukban. 

Ugyanakkor talán azt se túlzás mondani, hogy Alelnökünk Szabó Ottó is a legnagyobbak közé növi ki magát, csak ő a Ferrari modellautós gyűjteményével.

Ottó jelenleg 75 db 1:43-as modellel rendelkezik, illetve több táskával illetve pénztársával és ereklyékkel egyaránt.

?️ Szabó Ottó :” Körülbelül 5 éve kezdtem el a gyűjteményt és igen már 75db-om van. Folyamatban van most egy nagyobb felvásárlás is, ami majdnem megháromszorozná az eddigi létszámot! Mindent megteszünk, hogy ezt meg is tudjuk önöknek mutatni. „ 

A 2022-as évvégén egyesületünk Elnöke bejelentette oldalunknak, hogy bizony komoly tervei lesznek ezzel a gyűjteménnyel is.(!) 

?️ Rigó Csaba : ” A klubtagjaink monumentális darabszámokkal rendelkeznek, legyen szó modellautókról vagy esetlegesen ruhagyűjteményekről. Ezeket az adottságokat szeretnénk is kihasználni a lehető legnagyobb odafigyeléssel és odaadással a Ferrari legnagyobb tiszteletének jeléül. Viszont ezeknek a szállítmányozása, illetve bemutatása komoly manufaktúrát igényel majd. A 2023-as tervezeteket már az évvéggi közgyűlésen elmondtam, ugyanakkor már akkor tudtam, hogy a Maranelloi illetve Modenai túrák mellé (nem beszélve az MSC túrák beindításáról) lesznek még komoly tömegeket vonzó programjaink a jövőben! Beleértve Szabó Ottót, Hortó Jánost illetve Krajnyák Csabát is a gyűjteményükkel!”

A munkálatok tehát Januárban megkezdődnek a Ferraristáknál, amikor lesz hírünk az első bemutató időpontjáról és a rendezvényünkről akkor természetesen mindenkit időben tájékoztatni fogunk.

Forza Ferrari! 

? : Ferrarista. hu / Szabó Ottó

© Copyright 2022 ferrarista.hu Minden jog fenntartva.