Vasárnap reggel a reggelin két már nem tudtuk kiélvezni mivel 6:00 kor elhagytuk a Tiby Hotelt és Kb. 1 órát gyalogoltunk a vasútállomásig felpakolva cuccokkal, bőröndökkel.. Az érkezésünk után a távozásunk is tükörsimára sikeredett. Modenából vonattal Mantováig, Mantovából tovább vasúttal Veronáig. 15 percünk volt a Flix Busz-ig ami egyenesen a Budapesti Népliget állomásig hozott minket haza ahova épségben, egészségben meg is érkeztünk.

Az I. Maranelloi túra az újdonság erejével volt varázslatos és felejtjetetlen. Látni a múzeumokat, az életérzést átélni, a Copertót és a Ferrari hazáját egyáltalán megtapasztalni. 

A II. Maranelloi túrán kétségkívűl a sebészi pontosság ami jellemezte az utazással kapcsolatban a túrát. Nem is beszélve a Ferrari Motorhomejában eltöltött időröl és Verona város csodájáról.

A III. Maranelloi túrát Modena város felfedezése, Az Enzo Ferrari sírhely felkutatása, megkoszorúzása, a Notte Rossa átélése, a 25 km-es gyaloglás és a Ferrari gyár beengedése miatt vált emlékezetessé. ( nem is beszélve a napfelkeltét átélni a gyár mellől.)

A IV. Maranelloi túra kétség kívűl az Enzo Ferrari sírjánál történő csodáról volt emlékezetes, amikor is Enzo Ferrari zárt sírhelyéhez kerültek az egy évvel ezelőtt oda lerakott képkereteink, az együtt róla elkészült kisfilmet történő sírás Modenában, illetve Krausz – Nagy Csaba Ferrari California tesztvezetése a Maranelloi utcákon. 

Az V. Túra a tanulásé volt. Felujították a Veronai vonatállomás illemhelységét, átrakták a Maranelloi buszjárat megállóját, megváltozott a Ferrari múzeumok kombinált belépőinek az ára,kipróbáltuk a helyi taxiszolgáltatatást, bejutottunk a Gestione Sportivában és a képkereteink továbbra is Enzo Ferrari sírjánál bezárva maradtak. 

Egyesületünk eltökélt célja, hogy minden egyes klubtagunkat kijuttassa Maranelloba illetve Modenába, hogy aztán távolabbi célokat is kitűzhessünk mint pl, hogy az F1 aktuális helyszíneit is látogathassuk, képviselve ezzel a Magyarországi Ferraristákat. A következő állomás a Németországi Michael Schumacher múzeum még ebben az évadban.

Forza Ferrari & Köszönjük Maranello