Évadzáró közgyűlés – 2022-ben utazási lehetőség az F1 külföldi helyszíneire, nincs tagdíj emelés, van viszont elvárás! 

Egyesületünk kötelező évadzáró közgyűlésén 2021.December 18-án került sor online, miután a klubtagjaink megszavazták egyhangúan ennek lehetőségét a Covid-19 – re való tekintettel.

Az online közgyűlés helyszíne ezúttal is az Arena Corner Cseh Söröző volt,( Bp, XI. ker. Bartók Béla út 76.) ahol egyébként a 2022-es közös futamnézéseket is rendezni fogjuk Budapesten.

A két Alelnökünk Szabó Ottó illetve Takács Krisztina mellett Elnökünk Rigó Csaba és titkárunk Gere Nóra is a helyszínen tartózkodott.

Elnökünk beköszönése alatt az első részben köszöntötte a klubtagokat, illetve megköszönte az egész éves kitartást a klub mellett. Büszkén sorolta fel a klub céljait amiket kivétel nélkül teljesítettek 2021-ben, legyen szó saját komolyabb irodai fejlesztésekről, vagy éppen a II. Maranelloi túra lebonyolíttásáról. Büszkévé tették azok is, hogy már a túrák során a helyi Modenai közlekedést is térítette a klub, illetve állta a Modenai és Maranelloi múzeumi belépőket is egyben. Szót ejtett a csapatpólóról is, amelyet sikeresen megkapott minden klubtagunk. Majd Szabó Ottó Alelnökünk folytatta sort. 

Ottó a beköszönése után a pénzügyi tervezeteket tárta fel 2019. Január 1- egészen az év végéig ( Decemberi hónapot 18.-ig érintve)

-Banki levonások összege( kp felvételi díj,be-kifizetések,banki kivonat kikérése,Forgalmi különdíj, időszakos költség) 

-Az éves könyvelői költség összege

-Az ügyvédi költség összege,Dr.Kolozsvári Kiss István személyében

-A csapatpólók csináltatásának összege

-A Ferrarista Kvíz nyereményeinek összege

– Számlázó program megvásárlása 

-Az írószerek vásárlásának összege( A4-es lapok,tombola illetve belépő szelvények,tollak,mappák nyomtatópatronok, hibajavítók stb.stb.)

-A Postai feladások összege

-Irodai fejlesztéseknek az összege

-Krajnyák Csaba mez gyűjteményének támogatása

-Weblap költségeinek az összege (webtárhely, domain megújítás) 

-II. Maranelloi túra összköltsége ( flixbus, Verona szallas, Maranello & Modena Ferrari belépőkkel

-Klubkártyák csináltatásának összege. (hiányzó darabok az előző évről)

-Hivatos banki kivonat kérelem

Majd ismertette ő is véleményét az elmúlt esztendőről, ahol a csapategységet emelte valójában ki, legyen itt szó  Balatonalmádi illetve a közös limuzinozást említve mint csapatépítő ez évi programjainkat. .

Ez után Takács Krisztina szemléltette a Scuderia Ferrari SFC helyzetét valamint a klubbon bellüli változtatásokat. Lefektette az új alapokat és tisztába tette a III. maranelloi tura utazási feltételeit. 

Kiemelte a csapat egységet valamint több összetartásra buzdította klubtársat. 

( ezúton is kívánunk nagyon boldog születésnapot Alelnökasszony!) 

A közgyűlés végén pedig Rigó Csaba zárta a kört. Az elnök úr bejelentette a „száguldó cirkusz” menüpontot a weboldalon(!) ahol az F1 külföldi helyszíneire lehet majd az egyesületünk álltal utaznunk 2022-ben,valamint azt is bejelentette, hogy nem változnak a tagdíjaink értéke 2022-ben sem.