A megérkezésünk után először is utunk egy helyi legendás helyre vezetett, ami a Várpalotai Non-stop avagy éjjel – Nappali Büfé(!)volt, ahol elképesztő finom melegszendvicseket illetve hamburgereket ettünk. Majd a reggelink elfogyasztása után a Thury György-Várban meglestük a várva várt Thury termet is.

(A várban dolgozóknak is szeretnénk ezúton köszönetet mondani mivel mindent teljesítettek amit előre kértünk tőlük.) 

Némi matekozás után 50(!)perc alatt sikerült a kiállítást valóban impozáns látvánnyá varázsolni, mindeközben elgödült a rajtpisztoly is az üzletsornál, ahol több százan vettek részt a helyi futóversenyen!

A Thury György-Vár előtt pedig testvérmárkánk tulajdonosai már 30-nál is több Alfa Romeo 4 kerekűt vonultattak fel hiszen megkezdődött az Alfa Romeo kiállítás is! (!)

Itt már érezni lehetett, hogy bizony elképesztő dolog van a levegőben, még a helyi buszjárat is terelve közlekedett.

10:15-kor pedig eljött a nagy pillanat, a mi pillanatunk! Megnyitottuk a Thury termet, 120 ferraris mezzel, sapkávan 200+ modellaitóval, ferraris legokkal és relikviákkal!

Rengeteg érdeklődő volt közel 1000 látogatóval és reméljük ezzel újabb kapuk nyílnak meg a jövőre nézve a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület számára a kiállítások terén.

Köszönettel tartozunk mindenkinek, különösképpen Várpalota vezetőségének illetve a Vár vezetőségének is. Jövőre visszatérünk új ötletekkel és még nagyobb arzenállal! Forza Ferrari!