2022.Június 17-19 közt Egyesületünk hatalmas sikert tudhatott maga mögött. A Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület egyik fele Maranellóban illetve Modenában (a harmadik túránkon) tartózkodott, a másik fele pedig Szabó Ottó Alelnökünk toborzására a Hungaroringen szerepelt!

A belépő 3000.- volt a már több éve nem megrendezett Ferrari Challenge-re, ahol egészen káprázatos volt a hangulat a kilátogatóknak. Természetesen egyesületünk a pálya minden zeg-zúgát bejárta, a Ferrari házi bajnokságát pedig a lelátóról szemlélte végig. Egyesületünk több tagja VIP belépővel is rendelkezett, aminek köszönhetően a pilótákkal, szerelőkkel, illetve autókkal is fotózkodhattak a helyszínen!

Összességében minden klubtagunk fantasztikusan jól érezte magát, klubbunk molinó szerzője André László pedig egy újabb ereklyével gazdagodott!

A képek ezúttal is magukért beszélnek, amikről elmondhatjuk, hogy öröm volt kis hazánkban újra a Ferrarit fogadni,illetve nem kérdés az sem, ha a jövőben is a Hungaroringre látogat a Corse Clienti illetve a Trofeo Pirelli akkor mi ott leszünk. 

Forza Ferrari