Egyesületünk a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület a tegnap esti ez évi utolsó közös csapatépítő napján úgy döntött, hogy az év kategorikus lezárása képpen megtekintjük együtt moziban a Ferrari című filmet.

A találkozó este 19:00-ra volt megbeszélve a Cinema City bejáratánál a Budapesti Allee bevásárlóközpont plázában. (Bp, 1116,Október huszonharmadika u. 8-10.)

Külön köszönet Gere Nóra titkárunknak, aki a megjelenés napján este 22:00-kor már megvásárolta a jegyeket az esti vetítésre. (Tehát 12db jegy már egy hete kb nálunk volt.) és ezt milyen jól is tettük, hiszen szinte teltházas is volt az 5-ös terem az esti 19:45-ös vetítésre.

Volt aki betegségre, volt aki elfoglaltsága miatt mondta le a vetítést, ugyanakkor Bulatkó Viktória már sokadszor biztosította a vezetőséget (hogy bizony rá lehet számítani!) Ezen kívűl még Thebery Csaba jelenléte is több mint pozitív dolog volt a klub életében sőt Bogara Balázs ismerősét is szívesen fogadtuk köreinkben. Így összesen 14 fővel tekintettük meg Adam Driver fantasztikus alakítását.

A filmről nem spoilerezünk ugyanakkor annyit mondhatunk és írhatunk, hogy minden Ferrari fanatikusnak kötelező a film megtekintése, ahol a Modenai temető, vasútállomás, garibaldi tér, templom illetve Maranello ikonikus régi gyára (ahol a klub évente jár mint helyszínek) mind-mind meglelhető! 

Gratulálunk Michael Mann, grande la Conferenza!