Egyesületünk hivatalosan is bejelenti, hogy a 2023. Március 5-én (a #BahreinGP ?? F1 szezonnyitó idején) az Arena Corner Cseh Söröző-ben Gábor Horti sportújságíró és sportriporter lesz a sztárvendégünk!

Horti Gábor munkássága : 

1988-ban a szegedi Juhász Gyula főiskolán diplomázott, földrajz–testnevelés szakos tanár. Eleinte a Magyar Televízióban dolgozott a Telesportnál 1996-tól, majd 1997 és 2004 között a TV2 munkatársa volt műsorvezetőként, a hírműsoron belüli sport rész tartozott hozzá. Ezt követően dolgozott a Hír TV sportosztályán felelős szerkesztőként. 10 évig dolgozott a Lánchíd Rádiónál is. Félévig a Sport TV-nél, illetve a 2006-os vb alatt az RTL Klubnál is megfordult. Ezt követően csatlakozott a 2006-ban debütáló Sportklubhoz, melyet 2015. március 31-ig szolgált. Ezzel párhuzamosan 10 évig dolgozott a Lánchíd Rádiónál is. Egy év szünet után 2016-ban visszatért a kommentátori székbe az M4 Sport internetes platformjára, az m4sport.hu-ra, ahol megyei osztályú mérkőzéseket közvetített 2018-ig.A 2018-as világbajnokság alatt az ATV szakkommentátora volt.Mostanában a Retró Rádió Bochkor című műsorban dolgozik,emellett jelenleg szabadúszó.

A rendezvényről bővebb információt februárban olvashatunk majd,azonban Horti Gábor a Riporter szakma koronázatlan királya biztosíték lesz a jókedvre és a humorra! Aki a tervek szerint egy részt kommentárkodni is fog majd a szezonnyitóból. ?️??

? : Pesti Tv