Egyes információink szerint még korántsem mondhatjuk lefutottnak az idei évet amit bizony a programok terén viszonylag korán lezárt a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület vezetősége. 

Az utolsó nagy összejövetel a Várpalotai Olasz napok megrendezése volt ahol klubbunk első kiállítását rendezte 2023.10.07-én. A Maranelloi túra már lement ez év áprilisában, míg közös futamnézést legutóbb július 7.-én szervezett a Ferrarista. Hu. Most azonban megpróbálunk utánajárni mi is lehet a következő közös program. 

A weblapunk szerkesztősége az Olasz napok alkalmával interjúztatta meg Rigó Csaba Elnökünket, illetve két Alelnökünket is Takács Krisztinát illetve Szabó Ottót, most azonban Titkárunkat Gere Nórát kérdeztük mire is számíthatunk ebben az évben még. 

„Ebben az évben valóban hamarabb lezártuk” képletesen” a rendezvényeket, ugyanakkor a háttérben elkezdődtek a tárgyalások. Olyan meghatározó fontos kérdésekben hozunk hamarosan döntéseket amely meghatározza a klub jövőjét”-ismerte el Gere Nóra,majd hozzátette, ” A vezetőség mindig nyitott volt a közös programok megrendezésére még akkor is ha ezeken bizony csak a keménymag volt jelen..” 

Arra a kérdésre, hogy milyen meghatározó kérdésekben kell majd dönteni ezt válaszolta diplomatikusan : ” Ezek csak ránk illetve a klubra tartozik. Azonban annyit biztosan elmondhatok, hogy eddig minden a terv szerint halad és a klubtagok megnyugodhatnak hiszen 24-ben Februárban előbb Ausztriában,majd Márciusban Németországban lesz a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület.” 

Ebből azért sok mindent kiszűrhetünk, hiszen 2024.Februárjában Bécsben rendezik meg az F1 vándorkiállítását, illetve korábban az Elnökünk már bejelentette a Michael Schumacher múzeumba való túrát Köln városában. Mi a helyzet a közös futamnézésekkel? 

” Továbbra is az Aréna Corner Cseh Sörözőben lesznek megtartva futamnézéseink. Ennek érdekében már tettünk is lépéseket a Perc bisztró egyik új tulajdonosával. A helyszín marad ugyanakkor az Aréna nevet a Perc bisztró váltotta.” arra a kérdésre, hogy a klub mikor nyitja meg kapuit esetlegesen új érkezők előtt a titkárunk a következőket felelte.” Ez év Decemberében, Januári belépéssel! Hála istennek kb 15(!)érdeklődő van.Viszont ugyanakkor vannak távozóink is akik nem vették komolyan a tagdíj befizetésének határidejét.”

Akkor már csak a decemberi közgyűlés marad a 2%23-as évre? 

” Nem, mivel december 28.-án a klub egy közös moziélményt szervez, ahol tiszteletünk jeléül együtt szeretnénk megtekinteni a legenda Enzo Ferrari filmjét. „