Egyesületünk weboldal szerkesztősége gondolt egyet és egy speciális interjút készített Gere Nóra alapító tagunkkal és titkárunkkal.

A már sok túrát megélt Titkárunk most a meglegetősen egyszerű kérdésekre adott őszinte olykor vicces vagy éppen nehéz pillanatokat okozó túrás válaszokat.

1, A Maranellói túrák alkalmával átélt legfélelmetesebb „élmény”?

-„Az első túra alkalmával ez Sütő Istvánnak köszönhető, amikor is egy megállóval hamarabb szálltunk le Maranelloból Forminigebe. Egy sötét erdő előtt álltunk és fogalmunk se volt onnan merre tovább. Félelmetes volt. De megoldottuk.Mindezt éjszaka ahol járat már nem járt.. „

2, A Maranellói túrák „legmeghatóbb” pillanata?

-Ez a IV. Túra alkalmával jött el, ahol megpillantottuk a San Cataldo-i temetőben a saját magunk által készített és aláírt képkeretet a családi Ferrari zárt kápolnában. Elhelyeztük a sír előtt a harmadik túrán, majd rá egy évre biztosan egy Ferrari családtag elhelyezte ezt a zártrészben. Még most is hihetetlen, hogy ott vagyunk Enzo Ferrari-val és családjával..valamint a vetítés során aznap az Enzo Ferrari múzeumban való sírásunk.”

3, A legviccesebb pillanat a túrák során?

-„Egyértelmű a választás amikor a IV. Túra alkalmával Maranelloból tartottunk Modena irányába. Felszálltunk a buszra és egy munkásokkal, melósokkal megpakolt járaton kellett helyet találni. Szinte egymás ölében, totális káosz ahol a szinesbőrű munkások is már magyarul nevettek rajtunk. Ezt csak tetőzte Fejes Bence randizós storija ahol Krausz-Nagy Csaba is hozzátette sajátos humorát és itt elszabadult pokol.. Örök emlék maradt a könnyeink folytak. „

4, A legbüszkébb élmény a túrákon?

-” Ehhez kétség sem fér, hiszen a második Maranelloi túra alkalmával a Ferrari felhúzta az F1-es motorhomeját. Ezt bellülről átélni maga a hidegrázás. Ott ültünk a kamionban ami egy szálloda, sajtófallal, bárral, konyhával személyzettel. A Scuderia Ferrari pilótáinak szobáival.. 

5, Melyiket mondanád a legemocionálisabb túra élménynek?

-„Notte Rossa.. Ez maga a Ferrari napja sőt éjszakája. Sétáltunk a gyárban, buliztunk a bárokban, tűzijáték a városban, koncertek dj-k mindenhol, időmérő a múzeumban, napfelkelte a gyár előtt..” 

6, A legfinomabb étel vagy ital a turák helyszínén?

-„Az igazi nápolyi pizza a” Made in Naples”-ben Modenaban.Semmihez sem hasonlítható itthon.. Elképesztő ahogy ezt készíti Emanuell és Giovanni! Ha arra járunk csak náluk eszünk.”

7, Maranellon vagy Modenán kívűl a legszebb olasz város ahol átuztatok, vagy jártatok?

-„Trieszt éjszaka, Verona bármikor.”

Ferrarista. hu

© Copyright 2024 ferrarista.hu Minden jog fenntartva