Egyesületünkbe idén augusztusban lépett be Hortó János Ferrari rajongó, s vele készítettünk egy kis mini interjút! 

▪️ Kedves Hortó János! Mióta is vagy Forma-1 rajongó?

?️H. J. : „Először is azzal kezdeném, hogy örülök, hogy itt lehetek ebben a szép nagy családban!

Hortó János vagyok 35 éves, logisztikai területen dolgozom Tiszaújvárosban, egy Hajdú-Bihar megyei kis településen lakom Pródon! 

1997-óta vagyok a Forma-1 szurkolója!

Ferrari és Michael Schumacher kettőse dobogtatta meg a szívemet, s ez az imádat a mai napig töretlen!”

▪️Ha jól tudjuk van egy ruhagyűjteményed is? Mesélj nekünk erről!

?️ H. J. :” Szeptember elejére a PIROS RUHA gyűjteményem elérte a 150 db-ot, sapka, ing, póló, kabát, pulóver. Van amelyeket hordok is, de olyan is van amiket sajnálok hordani!”

▪️Honnan tudod ezeket beszerezni?

?️H. J. : „Az internetes felületeket böngészem folyamatosan, a régebbi darabokat az emberek már nem igazán értékelik, így olcsóbban tudom őket beszerezni. Természetesen vannak olyan darabok is amiket szinte lehetetlen beszerezni, itt gondolok a MissionWinnow,  illetve a Marlboro-s termékekre!”

▪️Úgy tudjuk, hogy robikapa rajongó is vagy, s már szervezték is ilyen versenyeket!

?️H. J. :” Igen, már a negyedik robikapa ügyességi versenyen vagyunk túl, az idei versenypálya mintájáúl a Monaco-i pálya szolgált! 22 versenyző volt jelen az ország több pontjáról. Az első helyen egy Mogyoródi lakos végzett. Ezeknek a gépeknek 4-től 10-lóerőig terjed a nagyságúk, amik egy pótkocsival vannak összekapcsolva, s 3 kört kellett megtenniük! Nekem két gépem van, s a Ferrari egy-egy évének a színvilágát hoztam létre! A versenypályánk neve : PORÓDRING  lett! Jövő szeptemberben újra rendezünk versenyt! Köszönöm a befogadást és lehetőséget, hogy Magyarország legnagyobb Ferraris klubjába tartozhatok.”

FORZA FERRARI!