A Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület egyik oszlopos tagja nevezetesen Hortó János gőzerővel készül a Poródi napokra, ahol természetesen egyesületünk is teljes mellszélességben támogatja őt illetve a helyszínen lesz!

Íme egy kis bemutatkozó : 

„Hortó János vagyok 36 éves pródi lakos, a Poródring Motorsport Egyesület  elnöke.

Idén már 5-ik alkalommal szervezem meg a robikapaversenyt, segítőimmel, támogató partnereivel együtt! Minden évben kiválasztunk a Forma-1-es naptárból egy pályát, s azt minél hitelesebben próbáljuk megépíteni! 2- kör alatt kell teljesíteni a pályát, mely tele van ügyességi elemekkel! Aki gyorsabb, az győz!

Idén a német Hockenheimring lesz megépítve!

Tavaly 20 versenyzőnk volt! Célunk továbbra is az, hogy minél többen megismerjék a településünket, és a robikapaversenyt.

2023.09.02 szombaton lesz megtartva a rendezvényünk, melyhez kapcsolódik egy ingyenes  f1-es sapka ruha kiállítás! A kollekcióm 280 darabot foglal magában, melynek 60 százaléka a Schumacher érát mutatja be! Forza Ferrari! FORZA Michael Schumacher!

Köszönöm hogy a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület tagja lehetek!

Üdvözlettel:Hortó János!”

Természetesen mi is készülünk, hogy személyesen ott legyünk Pródon zászlóinkkal illetve molinóinkkal egyesületi klubtagunk mellett.

© Copyright 2023 ferrarista.hu Minden jog fenntartva