Egyesületünk Klubtársa Hortó János 2022.Augusztusában csatlakozott egyesületünkhöz, ahol azóta szinte minden rendezvényünkön, eseményünkön vagy éppen Maranello-i túránkon részt vett. Mondhatni tehát, hogy szerves részévé vált a klubunknak. Az idő múlásával „Gianni” gyűjteménye tovább gyarapodott, ami mára elérte a jubiláns 200-ik darabot! Ennek apropóján egy mini interjút készített a weboldalunk vele. 

– Örömmel halljuk Gianni,hogy ruhagyűjteményed elérte a 200db-os határt!

Milyen érzés ezt megtapasztalni?

Hortó János : „Üdvözlök mindenkit,  köszönöm a mini interjú lehetőséget! A hìr igaz, sőt már átléptem ezt a szép számot is, hiszen megjött a 201-ik darab is, amely egy szintén 2006-os Barcode-os galléros póló!Tehát nincs megállás!” 

– Van-e olyan mennyiség,darabszám,amelynél esetleg majd megállsz?

Hortó János :”Az a helyzet, hogy mindig vannak olyan darabok amelyek még hiányoznak, ezért a gyűjtés folytatódik!” 

– Mely korszakból van a legtöbb ruhadarabod?

Hortó János :” Természetesen a Schumi érából van jelentős mennyiség, de ügyelek arra, hogy minden korszakból legyen a kollekcióban!A dohányreklámos darabok pedig a szívemcsücskei!” 

– Tavaly volt 2 kiállításod is az országban, Pródon, és Várpalotán!Idén tervezel e valamit?

Hortó János :” Igen, szeptember 7-én lesz ismét egy kiállításom Pródon, hazai környezetben, hazai rendezvény,robikapa versennyel tarkítva!Nagyon várom már, idén a Bahrein-i pálya nyomvonalán köröznek a versenyzők!Külön öröm, hogy a Ferrarista.hu vezetősége is ellátogat hozzám ebben az évben!”

Hortó János-nak, pedig csak gratulálni tudunk, aki valóban egészen impozáns gyűjtemény büszke tulajdonosa!

Képek : Hortó János 

© Copyright 2024 ferrarista.hu Minden jog fenntartva