Egyesületünk fennállása során 2022.Március 20.-án megrendezi a 11. közös Futamnézését az évadnyitó F1-es Bahreini nagydíjon.

A háttérben nagyban dolgoznak már a szervezők, hogy ismételten egy nagyszerű rendezvénynek adjanak otthont a 11.kerületi Aréna Corner Cseh Söröző és Pub-ban a Bartók Béla út 76 szám alatt.

A nyereményekkel kapcsolatban már tudni illik, hogy a főnyereményt Totems of Csabesz jóvoltából nyerhetik meg az ellátogató Ferrari szurkolók egy Charles Leclerc 2022-es totem jóvoltából.

Eddig azonban kérdéses volt, hogy ezt milyen úton nyerhetik meg a #Tifosik, mára viszont biztossá vált, hogy egy Ferrari kvíz keretein bellül vihetik haza a Monacoi pilóta Totemét. ( annyit elárulhatunk, hogy mind az utcai Ferrarik mind az F1-es autók kaptak kérdéseket illetve a Ferrari történelméből is fel kell készülnie a kvízben résztvevőknek.)

A további nyereményekről egyelőre még csak kisebb kiszivárgott információink vannak,1-2 bögre, egy F12 Ferrari Berlinetta 1:64-es modell és eredeti ezévi mezekről is pletykálnak a háttérben.

Érkezés 16:00,várunk mindenkit sok szerettel! Forza Ferrari!