Egyesületünk a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület ismét, fennállása során már a 16.közös futamnézését rendezi meg Budapesten! A helyszín nem más mint a XI. Kerületben található Aréna Corner Cseh Söröző, a Bartók Béla út 76 szám alatt. (mint mindig!). Az időpont pedig 2023.Július 9.-e, #SilverstoneGP!

A klubunk legutóbbi rendezvényén mindösszesen, – elég szerényen, 10-en voltunk, nyaralásokra és egyéb elfoglaltságokra hivatkozva, most azonban minimum 20-an jelezték részvételüket az év utólsó közös futamnézésére. ( Reméljük a 30-is elérhetővé válik.)

Rigó Csaba a Ferrarista. Hu elnöke weblapunknak nyilatkozva elmondta:

” Ebben az évben 3 futamnézését tűztük ki magunk elé, 1 Maranello-i illetve Modenai túrát, valamint egy évvégi közgyűlést. Ez a sorminta jövőre is folytatódni fog csak, hogy bővül is márciustól egy Michael Schumacher Kölni túra részvételével. Június-Július-Augusztus a nyaralásról szól, így nehéz bármit is közösen tervezni. Ráadásul közte van a Hungaroring is! Aktuális még azonban egy hatalmas rendezvényen való részvétel mint Ferraris Egyesület de erről egy kicsit később.”

A július 9.-én tartott közös futamnézésre tehát nagyon készül a klub! Több nagy nyeremény is várható köztük egy ezévi Ferrari mez,3 db Scuderia Ferrari-s focilabda és egy ingyenes Ferrari túrán való részvételt is nyerhetnek az ellátogató klubtagjaink.