Szeretném a mai levelemet azzal kezdeni, hogy nem mindenkinek fog tetszneni az a döntésem amit magamban, – mindenkit kizárva kellett meghoznom. Aki ismer az tudja, hogy amit megígérek az úgy is van. Nos, két éve halogatjuk a Michael Schumacher Múzeum túrát Köln városába ilyen s olyan okok miatt. Most is több hete éjjel – nappal folyamatosan vizsgáljuk a lehetőségeket mint utazás, mint szállás ügyében a vezetőséggel.. 

A tavalyi évben ismét 5 év bizalmat kaptam a decemberi közgyűlés alkalmával a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület élén mint Elnök. Megígértem magamnak, hogy a következő években keményebben fogok fellépni és dönteni a kétes esetekben. 

Ezért a mostani döntésem is ezekre az érvekre alapoztam : Az MSC túra 6 fővel lesz kivitelezve,ez év szeptemberben,vonattal. A döntésem végleges és egyértelmű. Minden érintettet megfogok keresni hamarosan,hogy minden apró részletet megbeszéljünk. 

A másik lényeges döntés az az, hogy Tóth Tamással egyeztetvén hamarosan leülünk meghosszabbítani szponzori szerződésünket, hiszen továbbra is szeretnénk a befizetés ellenértékében támogatni Ifj. Tóth Tamás (Totó) tehetséges pályafutását. 

Krajnyák Csaba meztámogatását viszont a múltnak tekintjük. Szeretnénk őt visszakapni mint alapítótagunk aki teljes értékű Ferrarista egyesületi tag! A több éves kapcsolatunkra való tekintettel őt és a többi klubtársunkat is várjuk a következő közös futamnézésen. 

A tagfelvételről.. Sok érdeklődő volt aki szeretett volna csatlakozni egyesületünkhöz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, akit érdekel a klubbunkhoz való csatlakozás. Fontosnak tartom a személyes találkozót, ahol ismertetni tudjuk a klub értékeit, eredményeit és jövőképét. Ez a jövőben Takács Krisztina és Szabó Ottó Alelnökünk feladata lesz. Aki viszont már egyszer elhagyta a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesületet annak visszaút nincs.”

Köszönettel, Rigó Csaba,Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület – Elnök

Ferrarista. Hu

© Copyright 2024 ferrarista.hu Minden jog fenntartva