Egyesületünk a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesülete, közel két hetes pihenés után januárban gőzerővel elkezdte a munkát. 

A Perc Bisztró tulajdonosával közösen tárgyalt (a régi-új) vezetőség, ahol sikerült is dűlőre jutni abban a kérdésben, hogy ebben az évben is a Bartók Béla út 76. Szám alatt tartjuk majd a közös futamnézéseinket. Valamint megállapítottuk azt a tényt is, hogy az idény első futamát természetesen a helyszínen tekintjük majd meg!

Az V. -ik Maranello-i túra résztvevőinek sikeresen továbbítva lett a hivatalos túratervezet illetve a hivatalos a túrainfó is pontosan. 

Túrainfó : A klub kötelezettségeit tartalmazza, hogy egész pontosan mit térít meg a klub a túra során és mik azok amiket nem. Illetve, hogy milyen viselkedési normát vár el a klubtagoktól az egyesület. Stb. Stb. 

Túratervezet : Jóformán percről – percre az indulástól az érkezésig a teljes túra menetrendjét tartalmazza. Napokra lebontva, hogy a klubtagjaink melyik nap melyik nevezetességet járják majd be Maranelloban vagy Modenában. 

Az év első hivatalos programja egyesületünk szempontjából : 2024.03.02. #BahreinGP –  Közös futamnézés, Perc Bisztró, Budapest. 

A közös futamnézésre várunk minden kedves Scuderia Ferrari szurkolót és érdeklődőt. 

Érkezés : 13:00

Forza Ferrari!