A Ferrarista. Hu vezetősége egyes hírek szerint fél szemmel már a jövőt tervezi annak ellenére, hogy feszített munkatempót diktál a klub idén 2024-ben is jelenleg.

A klubhoz közel álló források szerint egyesületünk vezetősége biztos abban, hogy a klub a 24-es tervek és célok megvalósítása után (nevezetesen, hogy 1 éven bellül két túrát is teljesítsen – Maranello illetve Köln) külföldi forma-1 helyszínre is ellátogasson.

Ez esetben Ausztria kézenfekvő megoldásnak bizonyulna, ugyanakkor Elnökünk Rigó Csaba pár napja történt facebook saját oldalán tett bejegyzése több aspektusból is megközelíthető. Elnökünk tagok felvételéről illetve Imoláról írt egy rövidebb bejegyzést. Próbáltuk természetesen megszólítani őt vagy a vezető tisztviselők tagjait de még a klub oldalának szerkesztőségének sem tudtak időpontot adni – Elfoglaltságra hivatkozva.

Azonban ha hinni lehet a pletykáknak Takács Krisztina Alelnök asszony elkezdte az új klubtagok „felkutatását”, míg Szabó Ottó egy új csapatpóló gyártójával egyeztet a héten. Eközben titkárunk Gere Nóra rendezte a weboldal illetve a tárhely anyagi részét a napokban, meghosszabbítva ezzel a Ferrarista. Hu weboldalunk fentartását.Majd ezek után Egyesületi írószervásárlásokat hajtott végre. 

Visszatérve a 25-ös esetleges Imolai versenyhétvége ellátogatására, rengeteg kérdéssel fordultunk volna Elnökünkhöz.. Hogyan tervezik az utazást? Külön programként tekintenek rá, vagy esetlegesen Maranelloi túrával összekötve? Miért most nyitják meg az új klubtagok előtti belépési lehetőséget? Igaz-e, hogy a Barcelonai Ferrari parkot is célba veszi? 

Reméljük kérdéseinkre mihamarabb választ kaphatunk., Forza Ferrari