Egyesületünk fennállása során gőzerővel készült a 11.közös futamnézésünkre törzshelyünkön az Arena Corner Cseh Sörözőben Budapesten a Bartók Béla úton.

A klubtagok délután 14:00 – tól érkeztek a helyszínre, ahol ekkor még mit sem sejtve ( a ferrari 1-2 győzelméről) kezdődtek meg a dekorációk feldíszítése. André László a hatalmas Ferrari Challenge illetve Scuderia Ferraris molinók mellé Tarsoly Viktor több méteres Ferraris zászlóját is kifeszítettük. Nem is beszélve a saját zászlóinkról, sáljainkról. 

A klubtagok közül sajnos az utolsó pillanatban 12-en is lemondták ezt az egészen elképesztő eseményt betegségre és egyéb dolgokra hivatkozva,de így is közel  30-an szurkolhattunk a Scuderia Ferrari csapatáért. Tudni kell azt is, hogy a Ferrarista. hu fennállása során még sohasem ünnepelhettünk Ferraris győzelmet eddig, ez a napig egész pontosan..

Rendeztünk már Charles Leclerc illetve Carlos Sainz kvízt is, most azonban a Ferrari kvíz volt ami megizzasztotta a társaságot. A 12+1 kérdés legtöbb pontszámú játékosa Krajnyák Csaba 2022-es F1-es Scuderia Ferrari Charles Leclerc totemét vihette haza!

Külön köszönettel tartozunk a két Alelnökünknek Takács Krisztinának illetve Szabó Ottónak a kvíz összeállításában, illetve Krajnyák Csaba felajánlásának! 

Az élen pontegyenlőség miatt ( 9-9 pont) egy utolsó kérdés döntött aminek évszámjához közelebb Sütő István állt, így ő nyerhette meg a fődíjat Bogara Balázzsal szemben. Külön kuriózum, hogy a legendás tavalyi 10.közös futamnézésünkön is pontegyenlőséggel ők lettek a nyertesek. ☺️ [ igazi kvíz specialisták] 

Következett a Ferrarista. hus tombola ahol egy FansBrands illetve Ferraristás bögrét, és nyakbaakasztót is sorsoltunk. ( külön élmény volt Takács Krisztina nyereményének története) 

Majd a teraszon a rajt előtt jöhetett a csapatfotózás ami csapatpólónkban egészen impozánsra sikeredett. ❤️

Új belépővel is gazdagodtunk hiszen Tarsoly Dániel immáron a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület tagja lett! 

A futamról pedig annyit, hogy a mámoros örömittas győzelmi ünneplés sem maradhatott el a végén. Volt aki sírt, volt aki tombolt, s együtt énekeltük el az olasz himnuszt hiszen Charles Leclerc az első míg Carlos Sainz a második helyen végzett!

folytatása következik.. FORZA RAGAZZI & FORZA FERRARI