Egyesületünk 2021.08.29.-én rendezte meg története 10-ik közös futamnézését. A Forma-1 nyári szünete után a világ minden száguldó cirkusz rajongója a Spa-Francor champs-i hétvégét várta, ki a helyszínen Belgiumban, ki a TV készüléke előtt, vagy mint mi a törzshelyünkön az Aréna Corner Cseh Sörözőben. (ekkor még nem sejtettük, hogy mindhiába…) 

10. futamnézés
10. futamnézés
10. futamnézés
10. futamnézés

Egyesületünk klubtagjai 13:00-kor kezdték meg a gyülekezést az étterem teraszán. A felújított teraszrész hamar felvillanyozott mindannyiunkat egy új dekoráció megcsinálására. Mivel rengeteg zászlóval érkeztünk hozzá is láttunk a diszítéshez. Majd ez lett belőle! 

10. futamnézés
10. futamnézés
10. futamnézés
10. futamnézés
10. futamnézés
10. futamnézés

André László klubtagunknak hála (Corsa Clienti + Ferrari Passion) a molinók teljesen befedték a korlátok másik felét is így egészen impozáns látványt nyújtott a klub a XI. kerületben a Bartók Béla úton.

A piros lámpáknak köszönhetően minden utas vagy járókelő fotózta a dekorációnkat, de volt aki dudával jelezte tetszését felénk.

14:30-ig megebédeltünk, ami a Ferrari Menü nevet kapta Minestrone levessel, lasagneval és desszertként tiramisuval.

Majd következett a Carlos Sainz kvíz ami ismételten megizzasztotta a jelenlévőket, de Sütő Istvánnak és Bogara Balázsnak sikerült a 11 kérdésből 10-10 választ helyesen megadnia, így övüké lett a klub által vásárolt Scuderia Ferrari baseball sapka 1-1 példánya.

Nyeremény sapkák
Nyeremény sapkák
Nyertesek
Nyertesek

Hatalmas volt a hangulat, annak ellenére, hogy teltek múltak az órák de 2 körnél többet a biztonsági autó mögött nem láthattuk a mezőnyt. Az eső csak szakadt Belgiumban majd a végén az újra rajtot követő, ismét két kör után leintették a futamot…

10. futamnézés
10. futamnézés

A pilóták pontjait az időmérőn elért helyezések után megfelezték így verseny nélkül intették le a futamot.

#P8 Charles Leclerc 

#P10 Carlos Sainz 

Volt bennünk hiányérzet hiszen nem láttunk versenyzést, de mégis nagyon jól éreztük magunkat hiszen 5 órán keresztül mégis együtt lehettünk.

10. futamnézés
10. futamnézés

Most pedig irány Maranello hiszen jön a II. Maranelloi túra! 😊🇮🇹🐎✈️