Az elmúlt hetek nem szóltak másról egyesületünk háza táján mint, hogy folyamatos tárgyaláson ment keresztül a vezetőség új, vagy egykori klubtagjainkkal.

Takács Krisztina Alelnök asszony az új, Rigó Csaba a régi klubtagokkal egyeztetett, míg Szabó Ottó adminisztratív feladatokat ellátva kijelenthetjük: Sikeresként könyvelhetjük el ezt a 2021-es klubfelvételi időszakot.

Ferraristák Klubja Egyesület – Csapatkép

Fantasztikus emberekkel gazdagodtunk, fontosnak tartom kijelenteni, – a régi klubtagok visszatérése esetében, hogy ők kerestek fel minket és nem fordítva. Ez szuper…

Szabó Ottó

Rengeteg emberrel tárgyaltam már regnálásom óta és ezt az időszakot is sikeresnek mondhatjuk. Fontos a klub életében, hogy a klubtagjaink olyan élményekkel gazdagodjanak amelyeket sosem fognak majd elfelejteni. Szeretném itt megragadni az alkalmat, hogy ÜDVÖZÖLJÜK TÓTH BALÁZST IS ÚJRA A FERRARISTÁK KLUBJA EGYESÜLET KLUBTAGJAI KÖZT!

Takács Krisztina

Solymosi Dániel az alábbi üzenetet írta a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület számára:

Sziasztok! Először is, szeretném megköszönni nektek, a türelmet a köztes időszakra míg nem voltam köztetek. Másodszor de nem utolsó sorban, de nem is a legutolsóban, nagyon-nagyon örülök hogy egy olyan családnak lehetek tagja, kiket nagyon szeretek. Forza Ferrari és a lehető legjobbakat kívánom mindenkinek! ❤️

Solymosi Dániel
Hiába ez tényleg egy nagy család! ???