A mai napon 2021. augusztus 2.-án megérkeztek Maranellóból a 2019-es Welcome – Kit csomagjainak grátiszai: Az SFC-s karórák!

Welcome kit - Ferrari karóra
Welcome kit – Ferrari karóra

Első körben 16 db karórához jutottunk, amire már nagyon-nagyon rég óta vártunk. Egyesületünk a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület klubtagjai, Rigó Csaba pozíciójában bízva regisztrálnak be évről-évre Rómában a Scuderia Ferrari Club Ostia Lido-hoz, aki mint tudjuk itthon az elnökünk és a Római klub képviselője, Rómában pedig tisztségviselői szerepet tölt be.

Welcome kit - Ferrari karórák
Welcome kit – Ferrari karórák
Welcome kit - 16 Ferrari karóra
Welcome kit – 16 Ferrari karóra

Ismételten bizonyította Magyarország legnagyobb Ferraris közössége, hogy összetartással és akarással minden nehézséget legyőzhetünk!

Nagy köszönettel tartozunk az SFC Ostia Lido elnökasszonyának Rosy Di Martinonak, Szabó Ottónak illetve Takács Krisztinának is akik rengeteget tettek azért, hogy mi ezt a karórát ma felvehessük, vagy eltehessük emléknek.

Az óra 30 méterig vízálló, egyedileg sorszámozott és a csatjába, gombjába, hátuljába is a Ferrari logója van gravírozva.

Welcome kit - Ferrari karóra
Welcome kit – Ferrari karóra

Az egész bolygón csak az SFC-s regisztrált klubtagok rendelkeznek ilyen karórával, tehát ez egy igazi kiváltság számunkra.

Hamarosan elkezdjük az ezévi SFC-s regisztrációkat is!

Grazie Mille a tutti! Forza Ferrari ??❤️