Egyesületünk a III. Maranelloi túra illetve a Mogyoródi Ferrari Challenge után ismét megmutatta magát ezúttal az Arena Corner Cseh Söröző-ben Budapesten.

A 4 hetes forma-1 nyári szünet után úgy gondoltuk, hogy a szezon második felének nyitó futamát együtt tekintjük meg a klub soron következő 12.közös futamnézésén. #BelgianGP??

A klubtagok közül volt aki már déli 12:00-ra tiszteletét tette mint pl. új egyesületi tagunk Hortó János Nagypródról. Vidékről többen is jöttek mint pl. Tóth Balázs Egerből vagy a  szintén új klubtagjaink Jódi András, Fejes Bence vagy éppen Tarsoly Dániel. A helyszín feldekorálása után rövid létszámellenőrzést tartottunk, majd a tombola játék lebonyolítása következett. 22 fő, ennyien jöttünk össze a mai 12.közös futamnézésen Budapesten.

Hortó János felajánlásával 2db Scuderia Ferrari-s pólót illetve egy Scuderia Ferrari – s sapkát sikerült sorsoltunk. A két pólót Jódi Andris, illetve Sáfár Gyula nyerte, míg a sapka boldog tulajdonosa André László lett.

Kovács Mária (hosszú távollét után) és Piukovics József a helyszínen friss regisztrációs lapunk kitöltésével régi-új teljes értékű klubtagjainká váltak.

Az Arena Corner Cseh Söröző terasza illetve belső részének kidekorálása után pedig kezdetét vette egy hihetetlenül unalmas, ezek mellett pedig számunkra egy rendkívűl megsemmisítő Belga GP. Max Verstappen a 15.ik helyről rajtolva senkitől sem zavartatva iskolázta le a mezőnyt, míg Carlos Sainz a 3. Charles Leclerc pedig csak a 6.helyen ért célba. Összetettben a holland pilóta ezzel a győzelmével 98 pontra növelte az előnyét a világbajnoki álmaink szertefoszlásáért egyetemben. 

Mi a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület klubtagjai megállapodtunk abban, hogy hamarosan újra döntünk egy újabb közös program megrendezéséről.

Forza Ferrari