Egyesületünk a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület klubtagjai miután hivatalosan kihírdettük a programtervezetet, ezután a tegnap este folyamán meg is tartottuk az idénnyitó vacsorát. Helyszínnek a már megszokott Aréna Corner Cseh Söröző-t választottuk.

Előzetes egyeztetések során tudtuk, hogy gyengébb lesz a névsor a megszokottnál, ugyanakkor az André László, Kun Péter, Bukta Jenő, Rigó Csaba, Gere Nóra, Szabó Ottó, Sütő István, Fejes Bencze, Jódi András, Tihanyi Farkas névsort  azért sikerült összehoznunk.

A helyszínen élő zenekar a – Maestro Boogie – játszott. A legfontosabb feladatunk az volt, hogy a két új fiút Andrist és Bencét beavatásunkkal táncra perdítettük, de a táncparkett ördöge címet talán Kun Péter és Tihanyi Farkas nyerte el. Laci igazi Ferraris újságokat illetve relikviákat hozott magával amiket egyesével lapoztunk át és csodáltunk meg. 

Az este talán legjellegzetesebb pillanata Kun Péter esése volt az ajtón kifele,(?) de voltak felejthetetlen pillanatok, nagy beszélgetések, közös iszogatások az este folyamán. 

Összességében nagyon jól éreztük magunkat, februárban pedig egy közös mozizással folytatjuk a hírdetett programot. 

Forza Ferrari, Forza Ferraristák!