Egyesületünk fennállása óta V.-ik alkalommal rendezte meg Magyarországon a Ferrarista közös futamnézését, jelen esetben egy új helyszínen az Aréna Corner-ben Budapesten. A rendezvényt a 2020-as F1-es idénynyitóra Július 5.-ére (amit Ausztriában rendeztek Spielbergben) időzítették a rendezők.

A rendkívül szimpatikus tulajdonosnak ,Nagy Istvánnak köszönhetően hamar promózásra került a rendezvény,ami több mint 150 like-t gyűjtött be a facebook hirdetésnek köszönhetően.

Csapatkép

A rendezvényre a klubtagok 13:00-ra érkeztek, míg a külsős ferraris szurkolók szinte folyamatosan záporoztak a feneketlen-tó melletti helyszínre.

A rendezvényt jó szokásunkhoz híven 14:00-kor egy Elnöki beszéd nyitotta, ahol Rigó Csaba ismertette az az napi menetrendet,bemutatta a tombolán nyerhető nyereményeket, illetve megköszönte a lehetőséget a helyszínnek majd pedig a Tifosiknak, hogy tiszteletüket tették a rendezvényünkön.

A sort Takács Krisztina folytatta, ahol egy magyar nyelvű ismertetőt adott az SFC Ostia Lido csatlakozási lehetőségeitől, illetve felvilágosítást adott minden lehetséges kérdezőnek,kérdéseikről.

Szabó Ottó következett, aki mint referens alelnök tombolán húzta ki a szerencsés nyerteseket a színpadon. Nagy volt az öröm és a boldogság hiszen bögrék,faliórák, kulcstartók mellett a fődíj is sorsolásra került! ( A nyertesekkel külön interjút készítünk.)

Csapatkép

Totems Of Csabesz fődíja egy Charles Leclerc valósághű totem volt, amely egészen káprázatos és egyedi darab egy szobába,irodába,vagy esetleg műhelybe egyaránt.

Krajnyák Csaba nagyon odatette magát erre a rendezvényre is, ahova első-hátsó Scuderia Ferraris szárnyak mellett,elképesztő totemeket illetve Roll-up-okat is hozott magával.

A Tifosik fotózkodhattak Leclercel,Vettelel stb.stb de talán a #CanadianGP- alkotott Sebastian Vetteles táblacserés totem volt a legkedveltebb amely tényleg nagyon különlegessé sikerült.

A rendezvény ideje alatt a klub házi DJ.-je Dj.Krause gondoskodott a tökéletes hangulatról, aki többször is lejátszotta az olasz himnuszt a szurkolók kedvéért illetve Krajnyák Lilit is tanítgatta a szakma rejtelmeibe .

A fődíjat visszatérve Takács Krisztina nyerte, melyet a metrón végig cipelve,máv-on keresztül juttatott haza a saját nappalijába 🙂

Külön kuriózumnak volt mondható az a 3x2méteres Ferraris zászló amit Magyar Viktor hozott a rendezvényre, elképesztő élményt nyújtva ezzel a klubtársainknak( már készítjük az ennél is nagyobbat)!

A rendezvényen hoztuk a kívánt átlagunkat, így bevéshetjük egyesületünk történelmi könyvébe,hogy ismét 50 Ferraristák látott eseményünk vendégül!

Rendkívül boldogok voltunk,hogy az új klubtagjaink is velünk tartottak a rendezvényünk idején, akiket ezúton is üdvözlünk Magyarország legnagyobb Ferraris Klubjában, nálunk!

Két hét múlva találkozunk ugyanitt a Hungaroring idején !

Forza Ferrari