Ahogy az előző cikkünkben ígértük konkrét csomagokra bontva elemezzük a Push Start Maranello kínálatát amit akár mi is élvezhetünk a Maranelloi túrák alkalmával!

(10%-os klubbos kedvezménnyel.) 

1,Rövid út Maranello utcáin :

9km – 10 perc : 9 km-es túra Maranello utcáin, amely lehetővé teszi, hogy azokon az utakon vezessen, ahol a mítosz született. Eredetileg nagy csoportok igényeinek kielégítésére készült, kevés idővel, lehetőséget kínál a gyár, a Gestione Sportiva és a szélcsatorna körbevezetésére. Kérhetünk szuvenír videót, nyomtatott fotót vagy fotóalbumot.

2, Rövid út Maranellon túl :

15 km – 15 perc : Rövid 15 perces túra, amely 5 perccel Maranello központjától kívülre teszi a Short Tour útvonalat, lehetőséget adva arra, hogy megízlelje az autók erejét.

3. Közepes út Maranellon túl :

16 km – 20 perc : Normál túra: a „Rövid” túrához hasonlóan a Mítosz utcáin haladhatunk majd, de további 10 perccel Maranello központjában kikerülünk a forgalomból, szélesebb utcákon haladva nagyobb átlagsebességgel.

4. Hosszú út Maranelloban és azon kívűl :

32 km – 30 perc : Kibővített 30 perces túra, amely átszeli a modenai vidéket és a dombokat, erős érzelmeket keltve. 32 km magas szintű vezetési élmény. Az útvonalat a Piazza del Museo Ferrariról indul. A Ferrari Factory, a Gestione Sportiva és a szélcsatorna mellett fogjuk megkerülni.

5, Hegyekben a Ferrarival :

65 km – Ez a 65 km-es túra csodálatos élmény. A Ferrari tesztpilótái által bejárt utakon fogunk vezetni, hogy lélegzetelállító ívekkel és lejtőkkel teszteljük az autókat. A Piazza del Museo Ferrariról indul az emelkedő a tesztautók nyomvonalát követve.

6, Panoráma tesztvezetés :

80 km – 90 perces tesztvezetés(!). Izgalmas 90 perces – 80 km-es túra, amely a Maranello melletti dombokon zajlik. Rendkívüli nézőpontok. Ideális túra családoknak és mindazoknak, akik szeretnék fényképezni a modenai tájat. Tökéletesen passzol a Ferrari Portofinóhoz, mindenképp kötelező hozzá adni a kívánságlistádhoz!

7, 120 perces élményvezetés (PPT) :

130 km – 120 perc. A PPT (Pushstart Precision Tour) egy kiterjesztett túra, amely a hegyekben zajlik. Ideális túra az ívek szerelmeseinek, teljes egészében azokon az útvonalakon zajlik, amelyeket a Ferrari tesztpilótái használnak az új prototípusok tesztelésére. Gépjárművezetői tanfolyamnak tekinthető: két órában van elég kilométer és idő, hogy megtanulják, hogyan kell a lehető legjobban megbirkózni a kanyarokkal, még a legigényesebbeket is.

A következő bejegyzésünkben pedig Maranellon túl a Modenai versenypályán való versenyzési csomagokat mutatjuk majd be.

(Az árakat direkt nem tüntettük fel, mivel az változhat. Ugyanakkor megtaláljátok a pushstart.it weblapon) 

Forza Ferrari, Forza PushStart!