Mint azt a minap ígértük, napról – napra több klubtagunkat szólítjuk meg a közelgő első nagy rendezvényünkkel kapcsolatban a Várpalotai Olasz napok megrendezése miatt.

Mára egyesületünk Alelnökasszonya állt a weblapunk stábjának rendelkezésére, jön tehát a Takács Krisztina interjú. :

– Kedves Alelnökasszony! Először is köszönjük, hogy rendelkezésünkre állt.

„Sziasztok! Először is szeretnék köszönteni mindenkit aki olvassa az alábbi mini interjút. Ígérem minden kérdésre őszinte választ kaptok.”

– Köszönjük, most sikeres tárgyalási napokon vannak túl? 

– Pár éve már már folytak az egyeztetések Várpalotán a Thury György-Vár vezetőségével, ahol személyesen meg is néztük a helyszínt pár klubtagunkkal. Bár hozzáteszem a termet ahol a kiállításunk lesz akkor még nem láttuk biztosan! 

Most végre megvalósul minden klubtagunk álma.Engem a látvány teljes mértékben magával ragadott anno, azóta a vár körül is befejeződtek a munkálatok,ami egészen impozáns lett.”

– Mondhatjuk ezt valódi büszkeségnek, hogy egy ilyen s ekkora rendezvényen a klub saját vár teremmel fog rendelkezni? 

„És sikernek is(!) hiszen 2023. Október 7.-én mi is ott leszünk Várpalotán a klub hazájában, ahol láthatjátok klubtagjaink egyéni speciális kiállításait! Autógyűjtemény, ruhakollekciók, legók stb. stb.. 

Folyamatosan mennek a szervezések a klubbon belül. Ez a rendezvény is egy fontos esemény klubbunk számára, hiszen így több ember megismerhet minket illetve a klubbot is egyaránt. Amelyre ez az egykori bányászváros lakosai igazán büszke lehetnek, hiszen szinte hazajárunk Maranelloba.”

– Olvashattuk, hogy már 3 Maranelloi céggel is kapcsolatban állnak 2024-re, jó a helyzet tehát a klubbon bellül? 

” A klubbunk erős, stabil lábakon áll, sajnos voltak távozóink,ugyanakkor várhatóak érkezők is de ennek ellenére egy erős klubbot tudhatunk magunkénak! Mint fentebb emlìtettem folyamatos szervezések vannak klubbon belül amiket hamarosan megtudhattok! 

Annyit elárulhatok hogy még 2 túra szervezése is folyamatban van!”

– Köln MSC múseum?

„Folyamatban.. 2024 Március 15..Többször is megtettük a lépéseket azzal kapcsolatban, hogy ez a cél is megvalósuljon. Viszont most a „hazai” feladatokra koncentrálunk és teljes erővel a Várpalotai Olasz napok megrendezése az elsőszámú prioritás számunkra.De a kérdésre a válasz az, hogy 100%-os igen, indulunk Kölnbe márciusban.”

– Hogy látja az idei évet? Hamar lezárták..

„Ez volt a cél..3 közös futamnézés, 1 Maranelloi illetve Modenai túra, Ferrari racing days, Hungaroring f1-es Nagydíj és rengeteg egyeztetetés pl egy új ágazódásról mint a rendezvényszervezés a klub életében példáúl.”

Köszönjük az interjút Takács Krisztinának, a klub egyik Alelnökének