A Ferrarista. Hu, avagy a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület szerkesztősége a mai napon most kicsit bemutatja a legendás Várpalotai Thury György-Várban található Thury termet, ahol a 2023.Október 07.-én rendezett Olasz-napokon az egyesületünk tartózkodik majd!

A terem 150 főig alkalmas előadások, konferenciák lebonyolítására. A terem rendelkezik a XXI. század elvárásainak megfelelő technológiával (hangosítás, projektor, indukciós hurok, tolmácsrendszer, kényelmes bútorzat).

Ebben a teremben eddig is sok ifjú pár mondta ki a boldogító igent, a házasságkötés polgári szertartásának megtartására is alkalmas tehát.

Volt itt ünnepi testületi ülés, de számos komolyzenei koncert helyszínéül is szolgált már ez a terem.

A terem 136 m2, komoly történelmi jelleggel bír, akadálymentesített és a bejárati főfolyosó felett található. Microfonnal, wifivel, TV-vel, teljes mértékben fel szerelt.

Ebben a teremben lesz látható Hortó János Ferraris ruha és sapka gyűjteménye,valamint Szabó Ottó modellautó gyűjteménye, és André László legó kiállítása is. A TV-ben egyesületünk Maranelloi túrái, pillanatképek, illetve Pródi robikapaverseny képei lesznek láthatóak!

Kép: Ferrarista. Hu

© Copyright 2023 ferrarista.hu Minden jog fenntartva