Egyesületünk a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület klubtagjainak hivatalosan is megkezdődött a „nyári szünet” Júniustól, ahol bátran kijelenthetjük, hogy az év első fele rendkívűl izgalmasnak, sűrűnek és eredményesnek bizonyult. 

A Ferrarista. Hu az idénnyitó közös futamnézését 2024.Márciusban tartotta. (a 17.-et), majd utána még ebben a hónapban ellátogattak Maranelloba illetve Modenába is a klub V. Maranelloi túránk szervezésének keretein belül.

Áprilisban elkezdődött a Michael Schumacher túra megszerzése, sőt mi több már a vasútjegyek illetve szállás is kifizetésre illetve foglalásra került.

Ezután pedig elkezdődött a felkészülés a soron következő 18.Közös futamnézés megszervezésére is.

Egyesületünk a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület 2024.Május.19.-én Vasárnap, megtartotta fennállása során a 18.-ik közös futamnézését. A helyszín most sem volt más mint a Budapesti Perc Bisztró, a XI. Kerület, Bartók Béla út. 76. szám alatt a Feneketlen tó mellett. A PS4 party bevezetése osztatlan sikert aratott. 

Azonban a Június illetve Július sosem tartozott egyesületünk legerősebb programtervezései közé. / Mindenki a családjával tölti ilyenkor a nyarat. Bár nincs kizárva egy közös pizzázás vagy strandolás akár idén sem. 

Van azonban olyan klubtagunk aki nem lassít a nyári forró napok ellenére sem. Ő „Totó” ifjabb Tóth Tamás, aki ezen a hétvégén Csehországban Trinecben versenyez!

Az EB futamoknak is otthont adó pályán Totó még most szerepel először, hiszen a hétvége folyamán itt rendezik a CEE Rotax Max Challengel fordulóját!

A helyszínről még annyit, hogy minden körülmény adott, 24 kör, technikás pálya.. 

Nagyon szurkolunk Tóth Tamásnak, aki Jesolo és a Szlovákiai ring után most Csehországban az autóján és a sisakján is hordja a Ferrarista. Hu-s feliratot! 

Forza Totó! A KLUB mögötted a cél előtted!

Fotók : Tóth Tamás

© Copyright 2024 ferrarista.hu Minden jog fenntartva