Hortó János klubtagunk eddig is egészen elképesztő mennyiségű Scuderia Ferraris sapkáknak, polóknak, ingeknek volt már a tulajdonosa, most azonban egy hatalmas felvásárlásnak köszönhetően közel megduplázta a baseball sapkái számát.

„Gianni” az oldalunk szerkesztőségének elmesélte céljait, a mostani tranzakció részleteit,illetve a gyűjtemény paramétereit. 

Hortó János:” Először is köszönöm a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület-nek, hogy segítettek a gyűjteményem megduplázásában már ami a sapikat illeti. Külön köszönet Szabó Ottó Alelnökúrnak, aki kapcsolatba léptetett egy hatalmas Ferrari szurkolóval. Az illetőtől a tegnapi napon sikerült 170(!)db Ferraris baseball sapkát megvásárolnom. A tegnapi napon még sikerült 11 db pólot is megszereznem a főváros mellől. Nehéz napon vagyok túl, átkell számolnom a gyűjteményt, de azt tudom és biztos vagyok benne, hogy a sapkák így már 300 db fölött vannak. „

A gyűjtemények tehát valóban jó úton járnak afelé, hogy egyesületünk hozzájárulásával bizony ezt már érdemes lesz bemutatnunk a nagyérdeműnek. 300 Ferraris sapka, 300 Ferraris makett autó Hortó János és Szabó Ottó révén, nem is beszélve Krajnyák Csaba gigantikus gyűjteményéről.

Bravo Ragazzi, várjuk a további fejleményeket. Forza Ferrari