Egyesületünk Elnöke Rigó Csaba a közös zárt klubbos csoportban osztotta meg a hírt, mi szerint a 2024-es naptári év egy túrával fog majd kezdődni márciusban!

Egyesületünk 2024-es naptára így egy nagyszerű eseménnyel bővült. 2024.Március.15.-én ugyanis Kölnbe utazunk,hogy megcsodáljuk a Legenda Michael Schumacher múzeumát!

Rigó Csaba. : „Vonattal indulunk a Budapest Keleti Pályaudvartól egészen Kölnig,majd a két napos túránk során megtekintjük Köln városában a Michael Schumacher múzeumot. Közelről láthatjuk Schumi első gokartjától egészen az utolsó F1-es Ferraris vb címet nyert összes csoda autóját.

Megtekinthetjük a kezdetektől – egészen a pályafutása végéig, – Michael Schumacher összes versenykesztyűjét,overállját,bukósisakját, illetve páratlan trófeáit is! Bejárjuk a helyi Store-t ahol Michael Schumacher relikviákat vásárolhatunk.

Megkóstóljuk a helyi étel különlegességeket.( Halve Hahn-fèl kakas , Kölscher Kaviár). Úgy gondolom, hogy vannak még páran akik a Maranelloi túra helyett ezt az utat választották és a Covid miatt bizony csúsztunk is ezzel pár évet. Nekik most jött el az idejük,hogy a tagságuk megtérüljön.”

Tehát biztosra vehetjük, hogy a Maranelloi túrák után Köln is állandó helyszín lesz egyesületünk életében és büszkén kijelenthetjük, hogy a program ajánlatunk a Modenai Enzo Ferrari Múzeum, illetve sírhely látogatás – koszorúzás és a Maranelloi Ferrari múzeum után az MSC Múzeum-al is bővülni fog!

Rigó Csaba : ” Május elseje van, mégis túl vagyunk már pár eseményen, mint pl egy évnyitó bulin, egy közös futamnézésen és egy Maranelloi túrán.A következő időszak sem lesz egyszerű. 20 nap múlva ismét futamnézésünk lesz, majd egy közös Balatoni csapatépítői napot szervezünk. El kell kezdeni a szervezkedést Szabó Ottó makett kiállítására is, valamint tervbe van egy Pródi kiruccanás is.” zárta gondolatait az Elnökünk.

Caminoaboxes

© Copyright 2023 ferrarista.hu. Minden jog fenntartva