A Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület vezetősége egyhangúan elfogadta azt a kormányrendeletet, amiben maximum 10 fő-ig lehetett csak rendezvényeket lebonyolítani, így a 8. közös futamnézés csak részben lett megtartva a vasárnapi napon a maximum lehetséges létszámmal!

Az egyesület tisztségviselői Takács Krisztina, Gere Nóra, illetve Rigó Csaba megbeszélést tartott az Aréna Corner Cseh és sörözőben a futam idején, ahol több fontos változást is eszközöltek a klubon belül.

Az első és talán legfontosabb változás, hogy Takács Krisztina (aki eddig az SFC-s regisztrációkért felelt) mára a Ferraristák Klubja Közösségi Egyesület frissen beléptetett klubtagjaiért felel, míg Szabó Ottó így csak az Ostia Lidós feladatokat látja majd el.. pl Utalások, Csomagérkezések illetve regisztrációk!

Ismételten új tagok beléptetéséről is hallani egyesületünkben, aminek feladata ezentúl tehát Takács Krisztina alelnök asszonyé lesz, míg az SFC Ostia Lido-s 2021-es feladatsort csak és kizárólag a 2019-es karórák megérkezése után kezdjük csak el Szabó Ottó alelnök úrral.

Egyesületünk klubtagjai fantasztikusan érezték magukat a futamnézésen, ahol az egyik szemünk sírt, a másik nevetett, Charles Leclerc kiesése, (a pole-ból el sem tudott rajtolni..) illetve Carlos Sainz második helyezése miatt.

A legfontosabb az volt, hogy a klubtagok találkoztak újra, beszélgettek és megegyeztek abban, hogy 2021.Június 20.-án kitűzzük az 50 fős Ferrarista létszámot a helyszínre és megrendezzük a 9-ik közös futamnézést ???