Jó hangulat, nagy nevetések,tikkasztó meleg és nagy ajándékok tarkították egyesületünk 19.soron következő közös futamnézését.

A helyszín természetesen ismét a Perc Bisztró XI. kerületi bázisra volt, ahova 14:00-tól vártuk a Ferrari szurkolókat, hogy együtt SZURKOLJUNK a Silverstone-i futamon az ágaskodó paripa pilótáinak! Hosszú hónapok után újra a „teraszon” foglaltunk helyet, ahová először Elnökünk Rigó Csaba és Gere Nóra érkezett meg, majd szépen lassan megérkezett mindenki.

Voltak akik nagyon hiányoztak a mai napról mint például: Gianni, Kriszti, Süti, Marcsi stb. stb.. stb..

A mai nyereményjátékot tombola húzással indítottuk, ahol a főnyeremény Szabó Ottó szponzorálásával került kisorsolásra. (ezt ezúton is köszönjük.) Ez egy FXXK EVO 1:18-as távirányítós makett autó volt! A főnyereményt Victoria Bulátkó nyerte akinek ezúton is gratulálunk!

Sorsolunk még Maranello-ból származó Burago kisautókat (SF-24, SF-23, SF-71H,SP1 Monza, SP2 Monza, Berlinetta stb. stb.) hűtőmágneseket illetve képeslapokat is egyaránt.

A nyertesek listája : Tóth Tamás, Borbély Csaba, Bulátkó Viktória, Fejes Bence, André László, Bukta Jenő, Krausz-Nagy Csaba, Ifj. Tóth Tamás. 

A klubtagjaink 15 fővel képviseltették magukat, ami nagyon pozitív a múlt nyarakra visszamenőleg tekintve.

Volt aki bent, volt aki kint a teraszon tekintette meg ezt a pocsék Ferraris teljesítményt.(Carlos Sainz #P5, Charles Leclerc #P14) Összességében rendkívűl jól éreztük magunkat, kár a csapat rossz teljesítményéért.. 

Következik a Hungaroring ahol pár klubtagunk képviseleti majd a Ferrarista.hu – t Mogyoródon!

Forza Ferrari, Forza Ferraristák!

#Ferrarista #ForzaFerrari #F1 #HungaroringGP